Μάλαγα – Χιρόνα 0-0

Μάλαγα – Χιρόνα 0-0

Για έκτο σερί ματς πρωταθλήματος η Μάλαγα δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο, μένοντας στο 0-0 στο Ροσαλέδα με την ομάδα - έκπληξη της φετινής Primera Division, Χιρόνα.

Μπορεί ο Μίτσελ να απολύθηκε από την τεχνική ηγεσία και ο Χοσέ Μανουέλ Γκονζάλεθ να τον αντικατέστησε σε αυτή, η Μάλαγα όμως δεν λέει να σηκώσει κεφάλι. Οι Ανδαλουσιάνοι ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τη Χιρόνα, έμειναν για έκτο σερί παιχνίδι δίχως νίκη (η τελευταία τους ήταν στις 10 Δεκεμβρίου κόντρα στη Σοσιεδάδ, έκτοτε έχει τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες) και παράλληλα στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, με το θέμα της παραμονής να δυσχεραίνει βδομάδα με την βδομάδα.

Οι δύο ομάδες δημιούργησαν μόλις τρεις τελικές στην εστία, καμία όμως εξ αυτών απειλητικοί, προσφέροντας στους 22,125 θεατές που βρέθηκαν στις εξέδρες και αυτούς που το παρακολούθησαν από την τηλεόραση ένα από τα χειρότερα παιχνίδια της φετινής Primera Division. Με παίκτη λιγότερο αγωνίστηκαν οι γηπεδούχου για περίπου ένα τέταρτο, λόγω της αποβολής του Τσόρι Κάστρο στο 78′, με τη Μάλαγα να είναι η ομάδα με τις περισσότερες κόκκινες κάρτες φέτος, πέντε στον αριθμό.

Παράλληλα, αξίζουν να σημειωθούν ορισμένα αρνητικά ρεκόρ των Ανδαλουσιάνων… Έχουν 14 ματς δίχως γκολ στο πρωτάθλημα μετά από 21 ματς, το τρίτο χειρότερο σερί στην ιστορία (15 είχε η Λογκρόνες το 1994/95, 17 η Έλτσε το 1984/85), ενώ έξι εξ’ αυτών είναι στην έδρα τους, κάτι που είχε συμβεί ξανά το 1999/00 και το 2005/06. Τέλος, δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν τη Χιρόνα (έχουν μια ισοπαλία και μια ήττα), η οποία έγινε η 50η διαφορετική ομάδα που επισκέπτεται το Ροσαλέδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ