Επίσημη πρόταση για Ράμος από την Ιντερ Μαϊάμι

Επίσημη πρόταση για Ράμος από την Ιντερ Μαϊάμι

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ φέρεται να κατέθεσε επίσημη πρόταση στη Ρεάλ αλλά και στο Σέρχιο Ράμος για να τον κάνει δικό της.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει μεγάλα σχέδια για την ιδιόκτητη ομάδα του, την Ιντερ Μαϊάμι. Ο Αγγλος σταρ είναι το αφεντικό της νέας ομάδας στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ (MLS) και όνειρο του είναι να δει μεγάλα αστέρια στο ρόστερ του.

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ ο Μπέκαμ πλησίασε τον Σέρχιο Ράμος και του έκανε πρόταση για ν’ αγωνιστεί με την ομάδα του Μαϊάμι, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, όπως σχετικά αποκάλυψε η αθλητική εφημερίδα της Μαδρίτης «AS».

Στο τέλος της σεζόν, ο 34χρονος Ισπανός σταρ και αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, που την περασμένη εβδομάδα έφθασε τα 100 γκολ με τη «βασίλισσα», μένει ελεύθερος και ο Μπέκαμ προσπαθεί να τον πείσει να φύγει από τη Μαδρίτη, παρά τη δεδομένη πρόθεση της διοίκησης της Ρεάλ να του προσφέρει νέο συμβόλαιο, και να περάσει τον Ατλαντικό για να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ, προσφέροντας του τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, αντί 35 εκατ. ευρώ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ