Ο Σαβιόλα περιγράφει την πρώτη του επαφή με τον Μέσι – «Έμεινα έκπληκτος»

Ο Σαβιόλα περιγράφει την πρώτη του επαφή με τον Μέσι – «Έμεινα έκπληκτος»

Ο Χαβιέ Σαβιόλα ήταν από τους πρώτους που κατάλαβε το μέγεθος του ταλέντου του Λιονέλ Μέσι.

Σε συνέντευξή του σε ισπανικό Μέσο, ο Χαβιέ Σαβιόλα περιέγραψε την πρώτη του επαφή με τον Λιονέλ Μέσι και την εντύπωση που του άφησε ο 14χρονος τότε συμπατριώτης του.

Όπως αφηγείται ο πρώην άσος των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Μπενφίκα και Ολυμπιακού μεταξύ άλλων, σε μια από τις πρώτες μέρες του Μέσι στους «μπλαουγκράνα» ο τότε προπονητής της ομάδας, Κάρλες Ρεσάκ, ζήτησε από εκείνον να πάει να… ρίξει μια ματιά στον μικρό που είχε ενσωματωθεί στις ακαδημίες του συλλόγου. Κι όπως ομολογεί ο Σαβιόλα, έμεινε έκπληκτος.

«Πήγαινε να τον δεις, δεν θα το μετανιώσεις», ήταν τα λόγια του Ρεσάκ. «Ήταν ο Λέο και ήμουν ήδη εντελώς έκπληκτος», παραδέχεται ο Σαβιόλα που μιλάει επίσης για τη φιλία του με τον Τσάβι και το πόσο τον βοήθησε να εγκλιματιστεί, στο πρώτο του διάστημα στην ομάδα.

«Όταν έφτασα στην Μπαρτσελόνα, μόλις είχα χάσει τον πατέρα μου. Ήταν πολύ δύσκολα για μένα και με τον Τσάβι δημιουργήσαμε μια πολύ μεγάλη φιλία. Η βοήθειά του ήταν απαραίτητη» λέει ο 39χρονος πια παλαίμαχος άσος που… στάζει μέλι και για τον Ροναλντίνιο για τον οποίο όπως παραδέχεται, εξακολουθεί να εκπλήσσεται ακόμη με τη μαγεία του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ