Μπαρτσελόνα : Ανακοινώνει την υποψηφιότητα του στις εκλογές ο Λαπόρτα

Μπαρτσελόνα : Ανακοινώνει την υποψηφιότητα του στις εκλογές ο Λαπόρτα

Έτοιμος να αναλάβει και πάλι τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα είναι ο Χουάν Λαπόρτα, ο οποίος αναμένεται να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ώρες την υποψηφιότητα του στις ερχόμενες εκλογές.

Σχεδόν δύο μήνες μένουν για τις πολυαναμενόμενες διοικητικές εκλογές της Μπαρτσελόνα, η οποία μετά από έξι χρόνια καταστροφής στα χέρια του Μπαρτομέου, αναμένεται να αλλάξει σελίδα και να κοιτάξει μπροστά.

Η υποψηφιότητα του Χουάν Λαπόρτα στις ερχόμενες εκλογές, είχε ακουστεί έντονα τις προηγούμενες εβδομάδες στα Μέσα της Καταλονίας, τα οποία φαίνεται πως θα επιβεβαιωθούν πανηγυρικά, καθώς ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου αναμένεται να ανακοινώσει την απόφαση του να συμμετάσχει στις εκλογές, μέσα στις επόμενες ώρες.

Σύμφωνα με το Rac1, ο Λαπόρτα θα κάνει επίσημη την απόφαση του την Πέμπτη (26/11), ενώ την επόμενη Δευτέρα (30/11) θα πραγματοποιήσει μια εκδήλωση στην οποία θα αναλύσει το όραμα του και τις ιδέες που έχει για την νέα εποχή του συλλόγου.

Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως μόνο ένας από τους πέντε τελευταίους προέδρους της Μπαρτσελόνα έχει καταφέρει να ολοκληρώσει τη θητεία του και αυτός είναι ο Λαπόρτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ