Μπαίνει στην διεκδίκηση του Νούνιες η Ρεάλ Μαδρίτης (pic)

Μπαίνει στην διεκδίκηση του Νούνιες η Ρεάλ Μαδρίτης (pic)

Ο Ουρουγουανός επιθετικός της Μπενφίκα έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να αρχίσει διαπραγματεύσεις...

Ο Ντάργουιν Νούνιες έχει καταφέρει σε μικρό χρονικό διάστημα, να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του με τα χρώματα της Μπενφίκα. Ο 21χρονος επιθετικός αποκτήθηκε το καλοκαίρι με 24 εκατ. ευρώ από την Αλμερία και ήδη δείχνει ότι θα απασχολήσει αρκετά την ευρωπαϊκή αγορά.

Ο διεθνής φορ μετράει έξι γκολ και ισάριθμες ασίστ σε συνολικά 12 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις ενώ με το εθνόσημο της Ουρουγουάης έχει ήδη δύο τέρματα σε τέσσερις παρουσίες. Μάλιστα, στην χώρα του, κάνουν λόγο για τον «νέο Καβάνι» και αυτό δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο από τους «μεγάλους» της Ευρώπης.

Σύμφωνα με την «A bola», η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μπει δυναμικά στο κόλπο της διεκδίκησής του Νούνιες. Μετά την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία βλέπει στο πρόσωπό του τον αντικαταστάτου του Κουν Αγκουέρο, οι «μερένχες» ετοιμάζουν δυνατή πρόταση για τον νεαρό άσο.

Ωστόσο, να θυμίσουμε, πως ο πρωταρχικός στόχος του ισπανικού συλλόγου, είναι ο Έρλινγκ Χαάλαντ, όμως δεν αποκλείεται μία διπλή μεταγραφική ενίσχυση για την θέση του φορ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ