Μάντσεστερ Σίτι : Ο Γκουαρντιόλα θέλει τον Νούνιες για αντί-Αγκουέρο (pic)

Μάντσεστερ Σίτι : Ο Γκουαρντιόλα θέλει τον Νούνιες για αντί-Αγκουέρο (pic)

Ο Καταλανός προπονητής θεωρεί το ταλέντο της Μπενφίκα ως τον κατάλληλο για την διαδοχή του Σέρχιο Αγκουέρο.

Ο Σέρχιο Αγκουέρο έχει καταφέρει να γράψει το όνομα του με «χρυσά» γράμματα στην ιστορία της Μάντσεστερ Σίτι. Ο Αργεντινός επιθετικός είναι ένα απαραίτητο όπλο για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Champions League και τον Πεπ Γκουαρντιόλα ωστόσο, τόσο οι συχνοί τραυματισμοί, όσο και η ηλικία του (32 στα 33) κάνει τον Καταλανό κόουτς να κοιτάξει σε άλλες επιλογές.

Συγκεκριμένα, αυτό που θέλει ο έμπειρος τεχνικός είναι έναν φορ που θα μπορεί να βοηθήσει στο παρόν αλλά και στο μέλλον. Σύμφωνα με την «Telegraph», ο εκλεκτός του Πεπ είναι ο Ντάργουιν Νούνιες. Ο 21χρονος φορ της Μπενφίκα διανυεί εξαιρετική σεζόν και δείχνει πως μπορεί να εξελιχθεί σε έναν κορυφαίο επιθετικό.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε κόστισε 24 εκατ. ευρώ στους «αετούς» και έγινε η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία τους. Το απίθανο της υπόθεσης είναι πως ο νεαρός άσος, έφτασε σε τέτοια αξία, έπειτα από μία σεζόν στην δεύτερη κατηγορία Ισπανίας, με τα χρώματα της Αλμερίας (!).

Με τον πορτογαλικό σύλλογο μετράει πέντε γκολ και έξι ασίστ σε συνολικά 11 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις ενώ με την εθνική Ουρουγουάης έχει στο παλμαρέ του τέσσερις παρουσίες με το εθνόσημο και δύο τέρματα. Από εκεί και πέρα, όλα θα φανούν το ερχόμενο καλοκαίρι, με την Μπενφίκα να μην είναι διατεθειμένη να αφήσει τον ταλαντούχο άσο ακόμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ