Ρεάλ Μαδρίτης : Έτοιμος για Ατλέτικο ο Βαλβέρδε

Ρεάλ Μαδρίτης : Έτοιμος για Ατλέτικο ο Βαλβέρδε

Μία επιπλέον λύση θα έχει στα πλάνα του ο Ζινεντίν Ζιντάν στο αυριανό (12/12) ντέρμπι της Μαδρίτης.

Ο προπονητής της Ρεάλ μπορεί να υπολογίζει πλέον και στη βοήθεια του Φέντε Βαλβέρδε, ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από απουσία ενός μήνα, λόγω κατάγματος στην περόνη του δεξιού ποδιού. Ο Ουρουγουανός χαφ μπορεί να «φρεσκάρει» τη μεσαία γραμμή των «μερένγκες», όπου οι Κασεμίρο, Κρόος και Μόντριτς έπαιξαν τα συνεχόμενα κρίσιμα ματς με Σεβίλη και Γκλάντμπαχ και -ιδιαίτερα στην περίπτωση του Κροάτη- είναι λογικό να είναι καταπονημένοι.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική είδηση, καθώς ο 23χρονος μέσος ήταν σχεδόν αμφίβολος πριν από μερικές ημέρες, ωστόσο κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα, επιστρέφοντας νωρίτερα από το προβλεπόμενο.

Στη διάθεση του Ζιντάν ενόψει του ντέρμπι με την Ατλέτικο βρίσκεται και ο Ντάνι Καρβαχάλ, ο οποίος ήταν στην αποστολή και στο ματς με τη Γκλάντμπαχ, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε. Ο Ισπανός δεξιός μπακ προέρχεται από αγωνιστική απραξία δύο και πλέον μηνών και ενδεχομένως να αποτελέσει ρίσκο η χρησιμοποίησή του στο βασικό σχήμα, τη στιγμή μάλιστα που ο Λούκας Βάθκεθ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στα δύο τελευταία ματς, όπου κλήθηκε να καλύψει τη συγκεκριμένη θέση.

Εκτός πλάνων του Γάλλου τεχνικού παραμένουν οι τραυματίες Αζάρ, Όντεγκααρντ, Γιόβιτς και Μαριάνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ