Ράμος: «Προτιμώ να παίζει στη La Liga η Μπαρτσελόνα»

Ράμος: «Προτιμώ να παίζει στη La Liga η Μπαρτσελόνα»

Ο Σέρχιο Ράμος σε δηλώσεις του μίλησε για την υπόθεση της ανεξαρτησίας της Καταλονίας, τονίζοντας πως θέλει να παραμείνει η Μπαρτσελόνα στη La Liga.

Ο Ράμος αναφέρθηκε επίσης στο κακό ξεκίνημα της Ρεάλ στο πρωτάθλημα και στον Ζεράρ Πικέ τον οποίο υπερασπίστηκε μάλιστα.

Τέλος, απάντησε και σε ερώτηση για το θέμα του συμβολαίου του και ξεκαθάρισε πως θα τα βρει μέσα σε δύο λεπτά με τη διοίκηση των «μερένχες».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ράμος:

«Δεν μπορώ να το πιστέψω πως η πλειοψηφία θέλει ανεξαρτητοποίηση της Καταλονίας. Εγώ σίγουρα προτιμώ η Μπαρτσελόνα να παίζει στο δικό μας πρωτάθλημα. Πάντως περισσότερο με ανησυχεί που ο ύμνος της Ισπανίας δεν έχει λόγια. Θα ήθελα να έχει στίχους, ζηλεύω τις άλλες χώρες γι’ αυτό. Πιστεύω πως θα έκανε καλό στην πατρίδα μας».

για τον Πικέ: «Είναι λάθος να συγχέουμε τον αθλητισμό με την πολιτική. Η συμπεριφορά του Πικέ στην εθνική ήταν πάντα υποδειγματική, ό,τι κι αν πιστεύει ο καθένας. Παλιότερα δεν είχαμε καμία σχέση. Αν συγκρίνεις τη σχέση μας τώρα με την παλιότερη, τώρα τα πάμε μια χαρά. Υπάρχει σεβασμός μεταξύ μας, γιατί παίζουμε μαζί κι όταν αυτό συμβαίνει ξέρουμε πως συνθέτουμε ένα από τα καλύτερα αμυντικά δίδυμα στον κόσμο».

για τα ΜΜΕ: «Δεν λέω πως όλα όσα γράφονται είναι ψέματα, αλλά συχνά όταν δεν υπάρχουν θέματα, γράφονται κάποια πράγματα χωρίς να ελέγχονται αν είναι πραγματικά ή όχι. Όσα χρόνια είμαι στη Ρεάλ διάβασα πολλά πράγματα για μένα που ήταν ασεβή και απαράδεκτα. Μπορεί ο καθένας να γράψει αν έπαιξα καλά ή όχι, αλλά όταν ξεπερνάς τα αθλητικά όρια, το θέμα γίνεται προσωπικό».

για πρωτάθλημα: «Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο, γιατί δεν έχουμε συνηθίσει να χάνουμε τόσους βαθμούς. Η ήττα από την Τζιρόνα μάς πόνεσε. Είμαστε σε δύσκολη θέση, αλλά υπάρχουν ακόμη πολλοί αγώνες και η διαφορά των οκτώ βαθμών έχει ανατραπεί και στο παρελθόν».

-για το συμβόλαιό του: «Δεν έχουμε συζητήσει. Έχω συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια κι όσο ξυπνάω κάθε πρωί με την ίδια όρεξη, δεν θα υπάρχει πρόβλημα με τον πρόεδρο. Θα τα βρούμε σε δύο λεπτά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ