Βαγιαδολίδ – Μπαρτσελόνα 0-3 : Άνετο διπλό με μυθικό Μέσι

Βαγιαδολίδ – Μπαρτσελόνα 0-3 : Άνετο διπλό με μυθικό Μέσι

Η Μπαρτσελόνα νίκησε εύκολα με 3-0 εκτός έδρας τη Βαγιαδολίδ σε ένα ματς που θα μείνει στην ιστορία για το ιστορικό επίτευγμα του Μέσι που ξεπέρασε τον Πελέ στα γκολ με μία μόνο ομάδα. Συγκίνησε ο Λενγκλέ με την αφιέρωση στον Ουαγκέ.

Επιστροφή στις νίκες για την Μπαρτσελόνα που επικράτησε άνετα με 3-0 της Βαγιαδολίδ εκτός έδρας και μείωσε στους οκτώ βαθμούς τη διαφορά από την Ατλέτικο αλλά με ματς παραπάνω. Έγραψε ιστορία ο Μέσι που σκόραρε, έφτασε τα 644 γκολ με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα» και άφησε πίσω τα γκολ του Πελέ με τη Σάντος. Σπουδαία κίνηση από τον Λενγλέ που αφιέρωσε το γκολ του στον Ουαγκέ.

Από κόρνερ του Μέσι στο 21′ ο Λενκλέ με κεφαλιά έκανε το 1-0 για την Μπαρτσελόνα που στο 35′ πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Αργεντινό να ανοίγει υπέροχα για τον Ντεστ, εκείνος γύρισε για τον Μπρέθγουεϊτ που έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 65′ ήρθε η ιστορική στιγμή της βραδιάς. Ο Πέδρι πέρασε με απίθανο τακουνάκι για τον Μέσι κι εκείνος με άψογο τελείωμα έκανε το 3-0 για την Μπάρτσα σπάζοντας το ρεκόρ του Πελέ με τη Σάντος. Στις καθυστερήσεις μάλιστα είχε και δοκάρι ο Μέσι με το σκορ να μην αλλάζει ως το τελικό σφύριγμα.

Βαγιαδολίδ: Μασίπ, Ερβίας, Χοακίν Φερνάντεθ, Χάβι Σάντσεθ (79′ Σέρχι Γκουαρντιόλα), Νάτσο, Ζότα (57′ Ορεγιάνα), Μίτσελ (57′ Ρόκε Μέσα), Αλκαράθ, Όσκαρ Πλάνο (57′ Κίκε), Βάισμαν, Μάρκος Αντρέ (45′ Τόνι Βίγια)

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Μινγκέθα, Αραούχο (71′ Ουμτιτί), Λενκλέ, Ντε Γιόνγκ (71′ Μπούσκετς), Ντεστ, Πιάνιτς, Πέδρι (81′ Κοουτίνιο), Ζόρντι Άλμπα (71′ Φίρπο), Μέσι, Μπρέθγουεϊτ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ