Έχει και η Σάντος τα προβλήματά της : «Ο Μέσι δεν έσπασε το ρεκόρ του Πελέ»

Έχει και η Σάντος τα προβλήματά της : «Ο Μέσι δεν έσπασε το ρεκόρ του Πελέ»

Η Σάντος θεωρεί ότι ο Μέσι δεν ξεπέρασε το ρεκόρ του Πελέ αφού υποστηρίζει ότι ο Βραζιλιάνος έχει πετύχει 1.091 γκολ, υπολογίζοντας και εκείνα σε διάφορα φιλικά.

Προ ολίγων ημερών ο Λιονέλ Μέσι έφτασε τα 644 γκολ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα αφήνοντας πίσω του τα 643 του Πελέ με τη Σάντος και έγινε ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών με τη φανέλα μόνο μιας ομάδας.

Μάλιστα ο ίδιος ο Βραζιλιάνος θρύλος, είχε σπεύσει να συγχαρεί τον Αργεντινό για το κατόρθωμά του, λίγο καιρό πριν, όταν ακόμα είχε ισοφαρίσει το ρεκόρ του.

Παρ’ όλα αυτά, η Σάντος δεν αποδέχεται ότι ο Μέσι έσπασε το ρεκόρ καθώς με ανακοίνωσή της υποστηρίζει πως ο Πελέ έχει στο ενεργητικό του 1.091! γκολ, προσθέτοντας και γκολ από διάφορα φιλικά παιχνίδια και τουρνουά.

«Ο Πελέ σημείωσε 1.091 γκολ για την Σάντος. Στους υπολογισμούς του εξειδικευμένου Τύπου, ο Βασιλιάς του Ποδοσφαίρου σημείωσε 643 σε διοργανώσεις και τα υπόλοιπα 448, επιτεύχθηκαν σε φιλικούς αγώνες και διοργανώσεις, οι οποίοι έμειναν εκτός υπολογισμών θαρρείς και είχαν λιγότερη αξία από τις υπόλοιπες», αναφέρει η ανακοίνωση.

Τα σχόλια δικά σας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ