Ράμος σε Πέρεθ: «Πλέον είμαι πρόθυμος να ακούσω προσφορές άλλων ομάδων»

Ράμος σε Πέρεθ: «Πλέον είμαι πρόθυμος να ακούσω προσφορές άλλων ομάδων»

Διαφωνία μεταξύ Σέρχιο Ράμος και Φλορεντίνο Πέρεθ για νέο συμβόλαιο στις πρώτες συζητήσεις και... άνοιγμα του Ισπανού αμυντικού σε άλλους συλλόγους.

Όλα ανοιχτά είναι πλέον σχετικά με το μέλλον του Σέρχιο Ράμος στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο ποδοσφαιριστής – θρύλος της βασίλισσας, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και ήδη μπορεί να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του σε άλλη ομάδα, είναι διατεθειμένος να συζητήσει με άλλους συλλόγους, βλέποντας πως η Ρεάλ δεν του προτείνει ένα διετές συμβόλαιο.

Αυτό αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, αποκαλύπτοντας πως πριν από λίγες μέρες όταν και έγινε συνάντηση του Ράμος με τον Φλορεντίνο Πέρεθ, ο πρόεδρος των Μαδριλένων του πρότεινε συμβόλαιο για ένα χρόνο, με προοπτική ανανέωσης για ακόμα ένα. Με τον Ράμος να θέλει διετές κλειστό.

«Δεν θα δεχθώ την πρόταση που μου κάνατε κι από εδώ και στο εξής είμαι πρόθυμος να ακούσω προσφορές άλλων ομάδων», φέρεται να είπε ο Ράμος στον Πέρεθ, με τον Ισπανό παράγοντας να του απαντά πως «αν έχεις μια καλή προσφορά θα το κατανοήσουμε».

Οι δύο πλευρές, πάντως, αναμένεται να συναντηθούν και τις επόμενες μέρες προκειμένου να τα πουν εκ νέου και να συζητήσουν το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ