Αλαβές – Ρεάλ Μαδρίτης 1-4 (vid)

Αλαβές – Ρεάλ Μαδρίτης 1-4 (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης άφησε πίσω της τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Αλκογιάνο, καθώς επικράτησε άνετα με 4-1 εκτός έδρας της Αλαβές για την 20η αγωνιστική της La Liga και έφτασε τους 40 βαθμούς. Στους 44 βαθμούς η Ατλέτικο, η οποία έχει δύο παιχνίδια λιγότερα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεπέρασε τον αποκλεισμό-σοκ από την Αλκογιάνο στο Κύπελλο και επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα.

Οι «μερέγχες» δεν συνάντησαν καμία δυσκολία στην έδρα της Αλαβές, επικράτησαν 4-1 φτάνοντας τους 40 βαθμούς και πλέον βρίσκονται στο -4 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο, έχοντας δύο παιχνίδια λιγότερα από την ομάδα του Σιμεόνε.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυναμικά στο παιχνίδι, με τον Μπενζεμά να σημαδεύει το δοκάρι στο 14′ αλλά ένα λεπτό αργότερα ο Κασεμίρο με κεφαλιά μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1.

Ο Αζάρ δεν κατάφερε να σκοράρει στο 28′ αλλά η ομάδα του Ζιντάν κατάφερε να πετύχει άλλα δύο γκολ πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Ο Αζάρ βρήκε τον Μπενζεμά με τακουνάκι, ο οποίος σημείωσε το 0-2 στο 41′, ενώ ο Βέλγος επιθετικός μετά την ασίστ, έγινε σκόρερ και έκανε το 0-3 στις καθυστερήσεις.

Η «Βασίλισσα» συνέχισε να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα και στο δεύτερο μέρος, με την Αλαβές να αντιδρά και να μειώνει σε 1-3 με τον Χοσέλου στο 60′. Ωστόσο, η Ρεάλ πέτυχε κι άλλο γκολ ξανά με τον Μπενζεμά στο στο 70′ για το τελικό 1-4.

ΑΛΑΒΕΣ: Πατσέκο, Λαγουάρδια, Λεχέν, Ναβάρο (46’ Μανού Γκαρσία), Αγιρεγαμπίρια, Ντουάρτε, Έντγκαρ Μέντεθ, Πίνα (71’ Πονς), Μπατάλια (46’ Μπόρχα Σάινθ), Χοσέλου (78’ Ντέιβερσον), Ριόχα (46’ Λούκας Πέρεθ)

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Βαράν, Μεντί, Μιλιτάο, Μόντριτς (78’ Ίσκο), Κρόος, Κασεμίρο, Βάσκεθ, Μπενζεμά, Αζάρ (62’ Βινίσιους), Ασένσιο (76’ Οντριοθόλα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ