Κάντιθ – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-4 : «Τρένο» η Ατλέτικο με φοβερό Σουάρες

Κάντιθ – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-4 : «Τρένο» η Ατλέτικο με φοβερό Σουάρες

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πέρασε και από την έδρα της Κάντιθ και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο (2-4), με τον Λουίς Σουάρες να σκοράρει δυο φορές και να την οδηγεί προς τον τίτλο.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε εκτός έδρας της Καντίθ με 4-2, έφτασε στο +10 από την Ρεάλ Μαδρίτης, με κορυφαίο και πάλι τον Λουίς Σουάρες, ο οποίος σκόραρε δυο φορές. Οι ροχιμπλάνκος δεν φαίνεται να υπάρχει τρόπος να χάσουν τον φετινό τίτλο, αφού πέτυχαν την 8η σερί νίκη τους ενώ εκτός αυτού, έχουν και ματς λιγότερο από τη δεύτερη βασίλισσα.

Θυμηθείτε εδώ την εξέλιξη και τα στατιστικά της αναμέτρησης.

Ο Σουάρες ήταν και πάλι ο απόλυτος πρωταγωνιστής του ματς για την Ατλέτικο, ενώ σκόραρε δυο φορές, μια με υπέροχη εκτέλεση φάουλ (28’) και μια εύστοχο πέναλτι (50’) έφτασε τα 14 γκολ και οδηγεί τους Μαδριλένους προς το όνειρο.

Ο Νεγρέδο πήγε να κάνει τη ζημιά για την Ατλέτικο, βρίσκοντας δίχτυα δύο φορές (35’, 71’), με την πρώτη να είναι ένα τέλειο curler. Ωστόσο, Σαούλ (44’) και Κόκε (88’) δεν άφησαν περιθώρια στην τίμια νεοφώτιστη και έκανα ευτυχισμένο για ακόμα μία αγωνιστική τον Τσόλο Σιμεόνε.

Κάντιθ (Αλβαρο): Λεντέσμα, Κάλα (87’ Μάλμπασιτς), Λόπες, Καρθελέν (54’ Γκαρίδο), Χιμένεθ (87’ Νιέτο), Σάλβι, Γιόνσον, Ιθκιέρδο (87’ Φερνάντες), Λοσάνο (66’ Σάπονιτς), Περέα, Νεγρέδο

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Σάβιτς, Χιμένες, Φελίπε, Σαούλ (83’ Κοντογκμπιά), Κόκε, Τορέιρα (46’ Βρσάλικο), Λεμάρ (60’ Λόντι), Γιορέντε, Ζοάο Φέλιξ (60’ Κορέα), Λουίς Σουάρες (83’ Ερέρα).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ