Ουέσκα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2 : Βαράν ο Λυτρωτής! (vid)

Ουέσκα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2 : Βαράν ο Λυτρωτής! (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε να χάνει από την Ουέσκα, αλλά χάρη σε δύο γκολ του Ράφαελ Βαράν νίκησε τελικά με ανατροπή (2-1) και είναι ξανά μόνη δεύτερη στη La Liga.

Όλα έγιναν μέσα σε ένα ημίχρονο! Και πιο συγκεκριμένα στο δεύτερο, όταν η Ουέσκα προηγήθηκε στις αρχές του, αλλά η Ρεάλ με δύο γκολ του Ράφαελ Βαράν στη συνέχεια έκανε την ολική ανατροπή και επικράτησε με σκορ 2-1 εκτός έδρας.

Αυτό το αποτέλεσμα έφερε τη «Βασίλισσα» ξανά μόνη δεύτερη στη βαθμολογία της La Liga με 43 βαθμούς (και στο +3 από την τρίτη Μπαρτσελόνα, η οποία όμως έχει ένα ματς λιγότερο) και στο -7 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι «ροχιμπλάνκος», ωστόσο, έχουν 2 παιχνίδια λιγότερα!

Το 1-0 για την Ουέσκα έγινε στο 48′ με ένα υπέροχο σουτ του Γκαλάν από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής. Η απάντηση ήταν σχεδόν άμεση και ήρθε 7 λεπτά αργότερα. Στο 55′ ο Καρίμ Μπενζεμά εκτέλεσε πολύ ωραία το φάουλ, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων και εν συνεχεία προσγειώθηκε στη μεγάλη περιοχή, με τον Βαράν να πηδάει ψηλότερα από όλους, να παίρνει την κεφαλιά και να ισοφαρίζει σε 1-1.

Στο 84′ έγινε η ολική ανατροπή. Ενώ ένα ακόμη γκολ ξεκίνησε από εκτέλεση φάουλ! Ο Τόνι Κρόος γέμισε στην περιοχή, ο Κασεμίρο πήρε την κεφαλιά, ο Φερνάντεθ απέκρουσε, αλλά η μπάλα έφτασε στον Βαράν, ο οποίος από κοντά και σε άδειο τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 2-1 της Ρεάλ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΥΕΣΚΑ: Άλβαρο Φερνάντεθ, Σιώβας, Πουλίδο, Γκαστόν Σίλβα, Σεοάνε, Μαφέο, Μικέλ Ρίκο (87′ Χουάν Κάρλος), Χάβι Γκαλάν, Ντουμπιά (63′ Οντιβέρος), Οκαζάκι (62′ Εσκρίτσε), Ράφα Μιρ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Βαράν, Μεντί (78′ Μάρβιν), Νάτσο, Οντριοθόλα (67′ Μαρσέλο), Κασεμίρο, Μόντριτς, Κρόος, Βινίσιους (78′ Μαριάνο), Ασένσιο, Μπενζεμά

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ