Ζιντάν : «Πρέπει να πάμε στο ντέρμπι με ηρεμία»

Ζιντάν : «Πρέπει να πάμε στο ντέρμπι με ηρεμία»

Μετά την ισοπαλία της Ρεάλ με την Σοσιεδάδ στο «Αλφρέντο Ντι Στέφανο» (1-1), ο Ζινεντίν Ζιντάν εμφανίστηκε αρκετά ψύχραιμος και έδωσε το δικό του μήνυμα ενόψει του ντέρμπι της Μαδρίτης.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν δείχνει να… ταρακουνήθηκε από την εντός έδρας ισοπαλία της Ρεάλ με την Σοσιεδάδ (1-1), κράτησε την ψυχραιμία του και έδωσε το δικό του μήνυμα για το ντέρμπι κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι «μερένχες» μετά την απώλεια βαθμών κόντρα στους Βάσκους βρίσκονται στο -5 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο και στην ισοβαθμία με την Μπαρτσελόνα, η οποία τυπικά καταλαμβάνει την 2η θέση.

Ο Γάλλος τεχνικός προτίμησε να μην σταθεί στην ισοπαλία με την Σοσιεδάδ, αλλά στο ερχόμενο ντέρμπι με τους «ροχιμπλάνκος».

«Πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι, είχαμε ένα καλό ματς, είχαμε τρεις – τέσσερις ευκαιρίες και πρέπει να πάμε στο ντέρμπι με ηρεμία, με υπομονή και να είμαστε όσο πιο ξεκούραστοι γίνεται. Πρέπει απλά να συνεχίσουμε το δρόμο μας. Δεν αλλάζει κάτι στον τρόπο προετοιμασίας μας ενόψει του ντέρμπι. Πρέπει να πάμε εκεί και να κάνουμε ένα εξίσου καλό παιχνίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ζιντάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ