Ρεάλ σε Ράμος : «Να μας πεις μέχρι τέλη Μαρτίου αν θα μείνεις»

Ρεάλ σε Ράμος : «Να μας πεις μέχρι τέλη Μαρτίου αν θα μείνεις»

Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης ξεκαθάρισε στον Σέρχιο Ράμος πως μέχρι το τέλος του μήνα θα πρέπει να τους ενημερώσει αν θα μείνει ή όχι στην ομάδα.

Από την 1η Ιανουαρίου, ο Σέρχιο Ράμος είναι ελεύθερος να συζητήσει με οποιαδήποτε ομάδα δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, λίγους μήνες πριν από τη λήξη του συμβολαίου του με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Από τη μεριά της, η Ρεάλ έκανε νέα πρόταση στον εμβληματικό της στόπερ, η οποία αφορά την επέκταση της συνεργασίας τους για έναν χρόνο, με τον Ράμος να επιθυμεί δύο. Ωστόσο, η προσφορά των Μαδριλένων αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για τον δεύτερο χρόνο, αλλά αυτό το θέμα θα μείνει ανοιχτό προς συζήτηση για το καλοκαίρι του 2022, ανάλογα και με τις συνθήκες που θα έχουν διαμορφωθεί μετά την πανδημία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «MARCA», η διοίκηση των «μερένγκες» έχει δώσει προθεσμία στον Ράμος να απαντήσει μέχρι τα τέλη Μαρτίου. Σε ό,τι αφορά το οικονομικό σκέλος, η πρόταση της «βασίλισσας» είναι να μην υπάρξει τελικά μείωση των αποδοχών του, αλλά να συνεχίσει να λαμβάνει τα ίδια χρήματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ