Ουέσκα – Θέλτα 3-4

Ουέσκα – Θέλτα 3-4

Ο Δημήτρης Σιόβας σκόραρε στο παιχνίδι με τη Θέλτα αλλά η Ουέσκα ηττήθηκε με 3-4 και έμεινε στον πάτο της βαθμολογίας.

Ματσάρα στο «Ελ Αλκοράθ» μεταξύ της Ουέσκα και της Θέλτα με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη με 4-3 και να διατηρούν τις ελπίδες του για έξοδο στην Ευρώπη. Ουραγός η ομάδα του Δημήτρη Σιόβια που σκόραρε αλλά δεν μπόρεσε να δώσει έστω τον βαθμό στην ομάδα του.

Μόλις στο 5′ ο Μίνα με άψογο πλασέ από το ύψος της περιοχής έξανε το 0-1 και δέκα λεπτά μετά ο Σιόβας με κεφαλιά έκανε το 1-1. Στο 17΄μάλιστα η Ουέσκα έφτασε και στην ανατροπή με τον Μιρ να σκοράρει με τρομερό σουτ. Στο 38′ ο Νολίτο πήρε το ριμπάουντ μέσα από την περιοχή και έκανε το 2-2 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Ο Μάγιο με κεφαλιά από κόρνερ στο 51′ έκανε το 2-3 και στο 74′ ο Φερέιρα με πλασέ από το πέναλτι ισοφάρισε και πάλι, σε 3-3. Η χαρά του κράτησε μόλις τρία λεπτά αφού στο 77′ ο Μπελτράν με εκπληκτικό σουτ έκανε το 3-4 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ουέσκα: Άλβαρο Φερνάντεθ, Σιόβας, Πουλίδο, Ινσούα (83’ Σέρχιο Γκόμεθ), Μαφέο, Γκαλάν (89’ Χουάν Κάρλος), Ρίκο (83’ Ντουμπιά), Σεοάνε (89’ Οκαζάκι), Φερέιρο, Μιρ, Εσκρίτσε (77′ Οντιβέρος)

Θέλτα: Μπλάνκο (45+6’ Βιγιάρ), Μάγιο, Αϊντού, Μουρίγιο, Μαρτίν, Μπελτράν, Νολίτο (79’ Σολάρι), Μπράις Μέντεθ (72’ Αραούχο), Ντένις Σουάρεθ, Μίνα (79’ Φερέιρα), Άσπας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ