Οι τρεις λόγοι που η Μπαρτσελόνα θέλει τον Νεϊμάρ (pic)

Οι τρεις λόγοι που η Μπαρτσελόνα θέλει τον Νεϊμάρ (pic)

Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους η Μπαρτσελόνα θέλει να επαναφέρει στο «Καμπ Νόου» τον Νεϊμάρ.

Για ακόμη ένα καλοκαίρι φαίνεται πως ο Νεϊμάρ θα απασχολήσει την Μπαρτσελόνα, καθώς σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα από τη Βαρκελώνη οι «μπλαουγκράνα» έχουν και πάλι στο στόχαστρο τον Βραζιλιάνο επιθετικό.

Σύμφωνα με το Rac1 ο Ζουάν Λαπόρτα έχει θέσει τον 29χρονο πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα και επιθυμεί να τον ντύσει και πάλι στα «μπλαουγκράνα». Όπως αναφέρουν οι Καταλανοί, οι λόγοι που ο Λαπόρτα και η Μπαρτσελόνα επιθυμούν την επιστροφή του Νεϊμάρ είναι τρεις.

Καταρχάς, μία ενδεχόμενη μεταγραφή του Νεϊμάρ θα σήμαινε αυτομάτως πως ο Λιονέλ Μέσι θα παραμείνει στο κλαμπ, κάτι που αυτή τη στιγμή φαντάζει και πολύ πιθανό… Ένας ακόμη λόγος που οι «μπλαουγκράνα» θέλουν την επιστροφή του είναι η αδιαμφισβήτητη ατομική ποιότητα του ποδοσφαιριστή.

Ενώ ένας ακόμη λόγος που ο σύλλογος πιστεύει πως η μεταγραφή του θα έκανε καλό στο κλαμπ είναι και η εμπορική δύναμη που θα έδινε στην ομάδα ο Βραζιλιάνος, καθώς τα έσοδα θα αυξηθούν σε μεγάλο βαθμό σε περίπτωση που ο Βραζιλιάνος ντυθεί και πάλι στα «μπλαουγκράνα»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ