Βαλένθια-Μπαρτσελόνα 2-3: Ζωντανή με ανατροπή για τον τίτλο (vids)

Βαλένθια-Μπαρτσελόνα 2-3: Ζωντανή με ανατροπή για τον τίτλο (vids)

Οι «μπλαουγκράνα» είχαν τα ψυχικά αποθέματα να ανατρέψουν το προβάδισμα των «νυχτερίδων» με ηγέτη τον Μέσι και πάνε στο ντέρμπι τίτλου με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μετά την ήττα της στο Καμπ Νόου από τη Γρανάδα, η Μπαρτσελόνα δεν είχε άλλα περιθώρια στο Μεστάγια. Παρότι τα… χρειάστηκε αφού η Βαλένθια προηγήθηκε στο σκορ, βρήκε τα αποθέματα για την ανατροπή και επικράτησε 3-2.

Με τους τρεις βαθμούς η Μπάρτσε ανέβηκε στους 74, ισοβαθμώντας με τη Ρεάλ Μαδρίτης στη δεύτερη θέση, ενώ η πρωτοπόρος Ατλέτικο έχει 76, ενώ η τέταρτη Σεβίλλη έχει 70 πόντους.

Πλέον, η επόμενη αγωνιστική είναι κομβική, αφού ζευγαρώνει το καρέ της τετράδας. Η Μπαρτσελόνα θα υποδεχτεί στη Βαρκελώνη την Ατλέτικο και η Σεβίλλη θα φιλοξενήσει την Ρεάλ στο Σάντσεθ Πιθχουάν.

Η Βαλένθια προηγήθηκε στο 49′ με κεφαλιά του Παουλίστα, μετά από κόρνερ του Γκέδες και το γκολ αφύπνισε τη Μπαρτσελόνα.

Στο 53′ ο Λάτο έκοψε με το χέρι τον Γκριεζμάν στην περιοχή και ο Μέσι ισοφάρισε, όχι αξιοποιώντας την εκτέλεση αλλά εκμεταλλευόμενος τις κόντρες στο ριμπάουντ.

Η ανατροπή επιτεύχθηκε στο 63′, όταν ο Ντε Γιόνγκ έκανε την κεφαλιά, ο Σίλεσεν έδιωξε και την επαναφορά ο Γκριεζμάν σκόραρε με δυνατό σουτ.

Ο Μέσι έβαλε ξανά τη σφραγίδα του στο 69′, με μία εκπληκτική εκτέλεση φάουλ διαμορφώνοντας το 1-3.

Το σκορ έκλεισε  ο Σολέρ με δυνατό σουτ στο 83′, αλλά η Βαλένθια δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι παραπάνω.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Σίλεσεν, Γκιγιαμόν (79’Γκαμεϊρό), Κορέια, Παουλίστα, Γκαγιά, Λάτο, Ράτσιτς (79’Ολίβα), Βας, Σολέρ, Μάξι Γκόμεθ, Γκέδες

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Λανκλέ, Αραούχο, Μπούσκετς, Ντε Γιόνγκ, Ντεστ (75’Σέρτζι Ρομπέρτο), Ζόρντι Άλμπα, Πέδρι (75’Μορίμπα), Γκριεζμάν, Μέσι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ