Δακρυσμένος στον αποχαιρετισμό του ο Ράμος: «Είναι η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα μου» (vid)

Δακρυσμένος στον αποχαιρετισμό του ο Ράμος: «Είναι η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα μου» (vid)

Ο Σέρχιο Ράμος εμφανίστηκε φανερά συγκινημένος στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του και τόνισε πως δεν ήταν έτοιμος να πει «αντίο» στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Φανερά συγκινημένος ήταν ο Σέρχιο Ράμος στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του και τόνισε ότι δεν ήταν έτοιμος να πει «αντίο» στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Είναι η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα μου από τη στιγμή που ήρθα εδώ. Δεν ήμουν προετοιμασμένος να αποχαιρετήσω τη Ρεάλ. Ήρθα σαν παιδί, στα 19 μου. Ευχαριστώ την ομάδα, τον πρόεδρο, τους προπονητές, τους οπαδούς. Ευχαριστώ την Ρεάλ Μαδρίτης για όλα, θα είναι πάντα στην καρδιά μου.

Ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στη ζωή μου έφτασε στο τέλος του. Ποτέ και τίποτα δεν θα είναι σαν αυτό. Θέλω να συνεχίσω να δείχνω τον καλύτερό μου εαυτό και να προσθέσω στο παλμαρέ μου μερικούς ακόμη τίτλους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός αμυντικός και έκλεισε τη συνέντευξη Τύπου λέγοντας: «Σας ευχαριστώ όλους. Δεν είναι αντίο, αλλά εις το επανιδείν αφού αργά ή γρήγορα θα επιστρέψω στην ομάδα»

«Υπήρξες σημείο αναφοράς για τους οπαδούς μας και ένας θρύλος της ομάδας. Έγινες θρύλος της ομάδας και ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες που είδαν οι θαυμαστές αυτού του αθλήματος», είπε από την πλευρά του ο διοικητικός ηγέτης της «Βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ