Βιγιαρεάλ – Χιρόνα 0-2

Βιγιαρεάλ – Χιρόνα 0-2

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η Χιρόνα νίκησε 2-0 την Βιγιαρεάλ, έγινε η πρώτη νεοφώτιστη στην ιστορία που φεύγει με διπλό από το Μαδριγάλ και την πλησίασε στον έναν βαθμό, απέχοντας πλέον μια ανάσα από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. 

Όταν το περασμένο καλοκαίρι προβιβάστηκε για πρώτη φορά στην Primera Division, αντικειμενικός στόχος ήταν η παραμονή σε αυτή. Αγωνιστική με αγωνιστική, βδομάδα με τη βδομάδα, όμως, η Χιρόνα έμοιαζε ικανή για το κάτι παραπάνω και πλέον, μετά από 27 αγωνιστικές, κάνει όνειρα για έξοδο στο Europa League!

Η ομάδα του Πάμπλο Ματσίν νίκησε 2-0 τη Βιγιαρεάλ, έγινε η πρώτη νεοφώτιστη στην ιστορία που φεύγει με το διπλό από το Μαδριγάλ και την πλησίασε στον ένα βαθμό, ούσα πλέον μια ανάσα από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οι Καταλανοί άνοιξαν το σκορ στο 16′ με κεφαλιά του Στουάνι, με τον 31χρονο Ουρουγουανό φορ να φθάνει τα 14 γκολ στη La Liga, όσα έχει και ο Κριστιάνο Ρονάλντο και να είναι ο τρίτος καλύτερος σκόρερ ομάδας που αγωνίζεται για πρώτη φορά στην Primera, τα τελευταία 25 χρόνια.  Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 80′ ο Άντονι Λοθάνο, με το πρώτο του γκολ στο ισπανικό πρωτάθλημα και το πρώτο από Ουνδουριανό μετά τις 27 Γενάρη του 1985 και το γκολ – πέναλτι του Μάτσο Φιγκερόα της Μούρθια, κόντρα στη Βαλένθια.

https://www.youtube.com/watch?v=9JOZajksVA4

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ