Μπαρτσελόνα: Κοιτάζει τον Φαν ντε Μπέεκ

Μπαρτσελόνα: Κοιτάζει τον Φαν ντε Μπέεκ

Την περίπτωση του Ντόνι Φαν ντε Μπέεκ κοιτάζει η Μπαρτσελόνα με σκοπό την ενίσχυση στην μεσαία της γραμμή.

Η Μπαρτσελόνα θέλει να ενισχυθεί στην μεσαία της γραμμή και για αυτό κοιτάει τις περιπτώσεις διάφορων ποδοσφαιριστών. Ο τελευταίος που μπήκε στην λίστα είναι ο Ντόνι Φαν ντε Μπέεκ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 24χρονος Ολλανδός χαφ μετακόμισε πέρυσι στους «Κόκκινους Διαβόλους», αλλά η παρουσία του έχει περάσει απαρατήρητη. Μέτρησε μόλις 36 εμφανίσεις σε ολόκληρη τη σεζόν και 1456΄συμμετοχής, με απολογισμό ένα γκολ και δύο ασίστ. Ειδε την χρηματιστηριακή του αξία να γνωρίζει πτώση 14 εκατομμυρίων ευρώ και να πάει από τα 44 στα 30 εκατ.

Η κατάσταση δεν φαίνεται να αλλάζει την επόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς οι Πογκμπά και Μπρούνο Φερνάντες θεωρούνται αναντικατάστατοι. Έτσι ο Φαν ντε Μπέεκ θα ψάξει μια ομάδα που θα βρίσκεται στις βασικές επιλογές του προπονητή.

Η Μπαρτσελόνα του συμπατριώτη του Ρόναλντ Κούμαν έχει δείξει από καιρό τις προθέσεις της για τον παίκτη, καθώς τον είχε στην κορυφή των προτιμήσεων μετά το «ναυάγιο» με τον Βαϊνάλντουμ. Η πιθανή ανταλλαγή του Γκριεζμάν με τον Σαούλ άφησε τον Φαν ντε Μπέεκ στο περιθώριο, αλλά φαίνεται πως το ενδιαφέρον έχει αναθερμανθεί, με τον δανεισμό να θεωρείται η πιο πιθανή λύση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ