Σοκ με Αγουέρο στην Μπαρτσελόνα

Σοκ με Αγουέρο στην Μπαρτσελόνα

Άσχημα τα νέα για την Μπαρτσελόνα, καθώς ο τραυματισμός του Σέρχιο Αγουέρο στην γάμπα θα τον κρατήσει εκτός μέχρι το Νοέμβριο.

Η αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι δεν ήταν το μόνο μεγάλο πρόβλημα της Μπαρτσελόνα, καθώς οι μπλαουγκράνα δέχτηκαν ακόμα ένα πλήγμα αφού ο Σέρχιο Αγουέρο εξαιτίας ενός τραυματισμού στην γάμπα θα παραμείνει εκτός μέχρι τον Νοέμβριο.

Ο Αργεντινός επιθετικός δεν αγωνίστηκε χτες στο φιλικό κόντρα στην Γιουβέντους, λόγω ενός τραυματισμού στην δεξιά γάμπα που τον ταλαιπωρεί εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα. Τις τελευταίες οι πόνοι ήταν τόσο έντονοι που σχεδόν δεν μπορούσε να περπατήσει.

Ο Σέρχιο Αγουέρο σύμφωνα με τους γιατρούς αναμένεται να μείνει έκτος αγωνιστικής δράσης τουλάχιστον μέχρι τον Νοέμβριο προκειμένου να ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημα και να επανέλθει πλήρως σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς.

Έτσι όπως είναι φυσικό το ντεμπούτο του με την φανέλα της Μπαρτσελόνα αναμένεται να καθυστερήσει αρκετά και αυτό είναι κάτι που προσθέτει ένα επιπλέον πρόβλημα στον Ρόναλντ Κούμαν, καθώς θα πρέπει να διαχειριστεί την απουσία του Αργεντινού μέχρι τον Νοέμβριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ