Δύο υποψήφιοι μνηστήρες για τον Πάμπλο Σαράμπια

Δύο υποψήφιοι μνηστήρες για τον Πάμπλο Σαράμπια

Σεβίλλη και Ρεάλ Σοσιεδάδ έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Πάμπλο Σαράμπια της Παρί Σεν Ζερμέν και θα κινηθούν για την απόκτησή του.

Ο Πάμπλο Σαράμπια δύσκολα θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς ο ερχομός του Λιονέλ Μέσι και των άλλων αστέρων στην ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο, θα αναγκάσει την διοίκηση να δείξει την πόρτα της εξόδου σε αρκετούς παίκτες του ρόστερ, με σκοπό να ελαφρύνει το μισθολογικό της φορτίο, καθώς απειλείται από το Financial Fair Play.

Ο Ισπανός εξτρέμ βρίσκεται στην βιτρίνα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών και έχει κεντρίσει ήδη το ενδιαφέρον από δύο συλλόγους της χώρας του. Πρόκειται για την Σεβίλλη, η οποία φαίνεται πως έχει το προβάδισμα για την απόκτησή του, και την Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία θέλει έναν παίκτη για να ενισχύσει τα άκρα της επίθεσής της.,

Ο Σαράμπια έχει συμβόλαιο με τους Παριζιάνους μέχρι το 2024, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία φτάνει τα 25 εκατομμύρια ευρώ. Οι δύο σύλλογοι της Ισπανίας δεν είναι οι πρώτοι που τον προσέγγισαν, καθώς είχε προηγηθεί η κρούση από την Λάτσιο, που όμως δεν τελεσφόρησε.

Το σίγουρο είναι πως τις επόμενες μέρες, ο 29χρονος μαζί και με άλλους συμπαίκτες του στην Παρί, θα φορούν φανέλες άλλων ομάδων, ειδάλλως η ομάδα της Πόλης του Φωτός θα έχει να διαχειριστεί και την πίεση από το FFP.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ