Απογοητευμένος ο Ντεπάι για την αποχώρηση Μέσι

Απογοητευμένος ο Ντεπάι για την αποχώρηση Μέσι

Δεν έκρυψε την απογοήτευσή του ο Μέμφις Ντεπάι για την απομάκρυνση του Μέσι από την Μπαρτσελόνα και τη χαμένη ευκαιρία να είναι συμπαίκτης του.

Ο Λιονέλ Μέσι αποτελεί παρελθόν από την Μπαρτσελόνα μετά από 21 χρόνια παρουσίας στη Βαρκελώνη, προκαλώντας παροξυσμό στους οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Μέμφις Ντεπάι πήγε στην ομάδα της Καταλονίας προσδοκώντας να τον έχει συμπαίκτη, όμως τελικά αυτό δε θα συμβεί, με τον Ολλανδό να είναι απογοητευμένος από τις εξελίξεις.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «Μπλαουγκράνα» δεν έκρυψε τα συναισθήματά του για το γεγονός αυτό σε δηλώσεις του, μιλώντας μεταξύ άλλων για χαμένη ευκαιρία και χαμένη μαγεία.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Φυσικά και είμαι απογοητευμένος με την αποχώρηση του Μέσι. Μείναμε χωρίς τον καλύτερο παίκτη του κόσμου και εγώ έχασα την την ευκαιρία να παίξω μαζί του. Χάνεις πολλά γκολ και πολλές ασίστ και χάνεις τη μαγεία. Αυτή είναι η ζωή. Δυστυχώς, δεν είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω. Δεν τον ήξερα καν προσωπικά. Ήρθε αργά στην προετοιμασία λόγω του διαλείμματος μετά το Copa America και δεν μπορούσα καν να πω ένα «γεια». Ίσως όταν συναντηθούμε σε ένα παιχνίδι ή ίσως όταν επιστρέψει, ποτέ δεν ξέρεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ