Ο Βαλβέρδε ανανέωσε μέχρι το 2027 με την Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Βαλβέρδε ανανέωσε μέχρι το 2027 με την Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Φεντερίκο Βαλβέρδε θα παραμείνει στην Ρεάλ Μαδρίτης για άλλα έξι χρόνια, καθώς η «Βασίλισσα» ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2027.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κοιτάει μόνο το παρόν, αλλά δίνει εξίσου μεγάλη σημασία και στο μέλλον της ομάδας. Σε αυτό το πλαίσιο ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Φεντερικό Βαλβέρδε για τα επόμενα έξι χρόνια.

Ο Ουρουγουανός θα παραμείνει στη «Βασίλισσα« μέχρι το 2027 και στόχος του είναι να πανηγυρίζει όσο το δυνατόν περισσότερα τρόπαια με τους Μερένγκες. Η τρέχουσα σύμβασή του έληγε το 2025, αλλά η Ρεάλ τον αντάμειψε για τις πολύς καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα.

Ο Βαλβέρδε υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο πλάι στο Φλορεντίνο Πέρεθ, ενώ τοποθετήθηκε και ρήτρα εξαγοράς ύψους 1 δισεκατομμυρίου ευρώ. Ο 23χρονος βρίσκεται τέσσερις σεζόν στο ρόστερ της Ρεάλ και έχει πραγματοποιήσει 104 εμφανίσεις με την άσπρη φανέλα.

Η «Βασίλισσα» τον είχε αποκτήσει από την Πενιαρόλ και ο Ζινεντίν Ζιντάν ήταν αυτός που του έδωσε τις περισσότερες ευκαιρίες και τον έκανε ένα σημαντικό κομμάτι του ροτέισον.

Αυτή είναι η πέμπτη ανανέωση συμβολαίου που επιτυγχάνει η Ρεάλ, καθώς έχουν προηγηθεί αυτές των Λούκα Μόντριτς (2022), Ντάνι Καρβαχάλ 92025), Τιμπό Κουρτουά (2026) και Καρίμ Μπενζεμά (2023).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ