Κοιτάζει για «μπαμ» με Καβάνι η Μπαρτσελόνα

Κοιτάζει για «μπαμ» με Καβάνι η Μπαρτσελόνα

Με τον Έντισον Καβάνι να δείχνει φευγάτος από το Ολντ Τράφορντ μετά την έλευση του Κριστιάνο Ρονάλντο, η Μπαρτσελόνα εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του

Μετά τη φυγή του Λιονέλ Μέσι, η Μπαρτσελόνα ουδέποτε απέκλεισε το ενδεχόμενο να κινηθεί στην αγορά για επιθετικό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, οι Καταλανοί εξετάζουν την αγορά για επιθετικό και φαίνεται να έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Έντισον Καβάνι.

Ο 34χρονος Ουρουγουανός στράικερ βλέπει πως ενδέχεται να χάσει τη θέση του από τη βασική ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την έλευση του Κριστιάνο Ρονάλντο και για αυτό δεν είναι αρνητικός στο σενάριο να αποχωρήσει από το Ολντ Τράφορντ.

Πληροφορίες της «Mundo Deportivo» αναφέρουν πως ο επιθετικός των «Κόκκινων Διαβόλων» προτάθηκε στη Μπαρτσελόνα όμως τα πράγματα δεν είναι εύκολα.

Αν δεν πέσουν οι απαιτήσεις του όσον αφορά τις ετήσιες απολαβές, οι «Μπλαουγκράνα» δύσκολα θα μπορέσουν να προχωρήσουν την περίπτωσή του. Από την πλευρά του, ο παίκτης θα εξετάσει προσεκτικά τις επιλογές που έχει για ενδεχόμενη μεταγραφή έχοντας ως κύριο κριτήριο τον χρόνο συμμετοχής και το ρόλο που θα έχει σε μια ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ