Ρεάλ Μαδρίτης – Πάει και για άλλο ταλέντο από την Ligue 1

Ρεάλ Μαδρίτης – Πάει και για άλλο ταλέντο από την Ligue 1

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν σταματά στον Καμαβινγκά και έχει βάλει στο στόχαστρό της και τον Ραγιάν Τσερκί της Λιόν,

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε μια πολύ σημαντική κίνηση την τελευταία μέρα των μεταγραφών, αποκτώντας από την Ρεν  τον 18χρονο μέσο Εντουάρντο Καμαβινγκά.

Ωστόσο, οι «μερένγκες» δεν παίρνουν τα μάτια τους από την γαλλική αγορά, η οποία κρύβει πολλά ταλέντα σε όλες τις ομάδες. Ένα από αυτά είναι και ο επίσης 18χρονος Ραγιάν Τσερκί.

Ο Γάλλος επιτελικός μέσος αγωνίζεται στην Λιόν και παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει αποκτήσει πολλές παραστάσεις από το υψηλό επίπεδο. Προϊόν που αναδείχθηκε από τις ακαδημίες των «Λιονέ» και μετρά 44 εμφανίσεις με την ανδρική ομάδα, έχοντας σημειώσει 7 γκολ και 6 ασίστ.

Ο ποδοσφαιριστής δεν έχει κρύψει το ενδιαφέρον για την Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας μιλήσει ανοιχτά για το τι θα σήμαινε για τον ίδιο να αγωνιστεί στους «μερένγκες»: «Όλοι ξέρουν ότι η ομάδα των ονείρων μου είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Να πάω στο μεγαλύτερο κλαμπ του κόσμου θα ήταν εξαιρετικό. Αυτή είναι η τέλεια διαδρομή, την οποία έχω στο κεφάλι μου».

Το μόνο σίγουρο είναι πως το όνομά του Τσερκί θα συνδεθεί με την «Βασίλισσα» στο μέλλον και οι πιθανότητες να γίνει το όνειρό του πραγματικότητα είναι πολύ αυξημένες.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ