Ντε Γιονγκ – «Ο Κούμαν είναι πολύ καλός προπονητής»

Ντε Γιονγκ – «Ο Κούμαν είναι πολύ καλός προπονητής»

Ο Λουκ Ντε Γιονγκ στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της Μπαρτσελόνα, έπλεξε το εγκώμιο του Ρόναλντ Κούμαν.

Ο Λουκ Ντε Γιονγκ είναι πλέον παίκτης της Μπαρτσελόνα έκανε δηλώσεις σχετικά με τις πρώτες μέρες του στο σύλλογο, και αναφέρθηκε στη σχέση του με τον προπονητή, Ρόναλντ Κούμαν.

«Πάντα είχα καλή σχέση με τον Κούμαν, στην εθνική Ολλανδίας και έχουμε μιλήσει μερικές φορές για τακτικές και άλλα πράγματα που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο. Για εμένα, ο Κούμαν είναι πολύ καλός προπονητής και μου έχει εμπιστοσύνη. Είναι ξεχωριστό να πηγαίνεις στην Μπαρτσελόνα και να δουλεύεις ξανά μαζί του. Μου είπε ότι ήθελε έναν νέο τύπο επιθετικού και γνωρίζει τις ιδιότητές μου», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του, στην επίσημη ιστοσελίδα των «μπλαουγκράνα».

Εκτός αυτού, δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τους παίκτες που ήδη γνωρίζει από την Εθνική Ολλανδίας και όχι μόνο, και με τους οποίους θα ριχτεί στη μάχη για την κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος.

«Έχω καλές σχέσεις με τον Μέμφις, τον ξέρω από την Αϊντχόφεν και την εθνική ομάδα, όπως και τον Φρένκι. Θέλω πολύ να παίξω μαζί τους. Γνωρίζω επίσης τον Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν. Έπαιξα μαζί του στην Γκλάντμπαχ στην Γερμανία. Γνωρίζω ανθρώπους εδώ, οπότε είναι πιο εύκολο για εμένα», σχολίασε ο 31χρονος ποδοσφαιριστής.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ