Εξελίξεις με τον Δημήτρη Σιόβα

Εξελίξεις με τον Δημήτρη Σιόβα

Ποια ομάδα έχει στη λίστα της τον Ελληνα σέντερ μπακ.

Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται ο Δημήτρης Σιόβας, με το όνομά του Ελληνα αμυντικού να συνεχίζει να «φιγουράρει» στα δημοσιεύματα ισπανικών ιστοσελίδων.

Οι μεταγραφές στις χώρες της Ευρώπης μπορεί να έχουν ολοκληρωθεί, αλλά στην Ισπανία υπάρχει ένα… παραθυράκι, που μπορούν να εκμεταλλευτούν οι ομάδες και να ενισχυθούν ακόμα και μετά το πέρας της μεταγραφικής περιόδου. Συγκεκριμένα, οι ομάδες στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου μπορούν να έχουν έως 25 έμπειρους ποδοσφαιριστές. Μέχρι να καλύψουν αυτό το όριο, μπορούν να κάνουν μεταγραφές καθόλη τη διάρκεια της σεζόν.

Μία από τις ομάδες που δεν έχει καλύψει το όριο των 25 είναι η Ράγιο Βαγιεκάνο, με τα ρεπορτάζ να μπλέκουν την ισπανική ομάδα με τον Ελληνα σέντερ μπακ. Όπως τονίζουν τα δημοσιεύματα, μετά τις προσθήκες των Ρανταμέλ Φαλκάο και Ιβάν Αμπολέντα, στο ρόστερ της Ράγιο υπάρχουν 24 έμπειροι ποδοσφαιριστές. Υπάρχει δηλαδή χώρος για έναν ακόμα παίκτη, με τους ανθρώπους του συλλόγου να καλοβλέπουν την περίπτωση του Σιόβα.

Το όνομα του έμπειρου αμυντικού είχε «παίξει» δυνατά για την Ράγιο Βαγιεκάνο και πριν από λίγες ημέρες, αλλά τελικά δεν υπήρξε «γάμος» ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Δημήτρης Σιόβας παρέμεινε χωρίς ομάδα και το γεγονός ότι συνεχίζει να είναι free agent δεν περνάει απαρατήρητο από τους ανθρώπους της ισπανικής ομάδας, με τον αθλητικό διευθυντή της Ράγιο, Νταβίντ Κομπένο, να επιθυμεί την προσθήκη του 33χρονου σέντερ μπακ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ράγιο Βαγιεκάνο μετά από 5 αγωνιστικές στη La Liga, βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 7 βαθμούς, με απολογισμό 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Εκτός από την Ράγιο, για τον Δημήτρη Σιόβα, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έπαιζε με τη φανέλα της Ουέσκα, ενδιαφέρθηκε έντονα και η Αλμερία…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ