Βιγιαρεάλ – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-1

Βιγιαρεάλ – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-1

Τα γκολ του Ενές Ουνάλ στο τελευταίο δεκάλεπτο χάρισαν τη νίκη στην Βιγιαρεάλ (2-1) και διέλυσαν τα όνειρα της Ατλέτικο Μαδρίτης για πρωτάθλημα!

Ήταν η μόνη που μπορούσε να ελπίζει. Η μόνη που μπορούσε να ονειρεύεται. Όλα αυτά μέχρι να βρει στο διάβα της την Βιγιαρεάλ. Οι ελπίδες πέθαναν και ο πλέον ονειροπόλος ξέρει ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης πρέπει να στρέψει το ενδιαφέρον της στο Europa League και να αποδεχτεί ότι πρωταθλήτρια Ισπανίας θα είναι η Μπαρτσελόνα η οποία πλέον βρίσκεται στο +11!

Δύο στημένες φάσεις, δύο γκολ και ανατροπή επιφύλασσε το μενού απόψε (18/03) για τους Ροχιμπλάνκος οι οποίοι ναι μεν προηγήθηκαν με τον Αντουάν Γκριεζμάν στο 20ο λεπτό του αγώνα με πέναλτι εφεύρεση του ρέφερι, αλλά ηττήθηκαν τελικά από την Βιγιαρεάλ με 2-1. Σκόρερ του Κίτρινου Υποβρύχιου ο Ενές Ουνάλ (82′, 91′).

Πιο αναλυτικά, ο Γάλλος διεθνής άσος της Ατλέτι, Αντούαν Γκριεζμάν, έπεσε εντός περιοχής μετά από μαρκάρισμα του Χάουμε και ο Φερνάντεθ Μπορμπαλάν έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Γκριζού δεν λάθεψε από τα 11 βήματα και έβαλε μπροστά την ομάδα του (1-0).  Στο 24′ ο  Κόκε σημάδεψε το δοκάρι και όλα έδειχναν ότι το πολυαγαπημένο σκορ του Ντιέγκο Σιμεόνε θα έρθει και πάλι και τα όνειρα θα επιβιώσουν.

Μία γυριστή κεφαλιά του Ενές Ουνάλ μετά από εκτέλεση κόρνερ έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1) στο 82ο λεπτό και σαν να μην έφτανε αυτό στις καθυστερήσεις του αγώνα μετά από εκτέλεση φάουλ και πάλι ο 20χρονος Τούρκος διαμόρφωσε με κοντινό πλασέ το τελικό 2-1 για την ομάδα του. Σε εκείνη τη φάση ο Βιτόλο αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη και όλα τελειώσαν για τους Μαδριλένους οι οποίοι πλεόν βρίσκονται στο -11 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

https://www.youtube.com/watch?v=maxeBHwPzGk

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ