«Αστέρι» της Παρί ψάχνει την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα

«Αστέρι» της Παρί ψάχνει την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα

Την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα φέρεται να επιθυμεί ένα από τα «αστέρια» της Παρί.

Θα ήταν λογικό, πριν από μερικά χρόνια. Ωστόσο η τωρινή εικόνα της Μπαρτσελόνα και το εκπληκτικό ρόστερ της Παρί Σεν Ζερμέν, δεν κάνει και πολύ λογική την επιθυμία του αστέρα των Παριζιάνων να επιστρέψει στην ομάδα της Βαρκελώνης.

Όχι, δεν είναι ο Λιονέλ Μέσι. Ούτε ο Νεϊμάρ, αλλά ούτε ο Ραφίνια. Ο ποδοσφαιρστής της Παρί που θέλει να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, είναι ο Τσάβι Σίμονς. Ο Ολλανδός αποχώρησε από την ομάδα της Βαρκελώνης πριν από περίπου τρία χρόνια, ως ένα από τα πιο ελπιδοφόρα ταλέντα που έχει βγάλει η Μασία τα τελευταία χρόνια.

Η πορεία του ωστόσο στην Παρί και ο ανύπαρκτος χρόνος συμμετοχής που έχει με την πρώτη ομάδα, τον έχουν βάλει να σκέφετεται ήδη το μέλλον του εκτός Παρισιού και μάλιστα, φέρεται να επιθυμεί να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από την Ισπανίας, ο 19χρονος χαφ έχει επικοινωνήσει με τον ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα και του έχει ζητήσει να εξετάσει τις πιθανότητες της επιστροφής του στους «μπλαουγκράνα».

Μένει να φανεί, εάν τελικά θα καταφέρει να επιστρέψει στη Βαρκελώνη και να φορέσει τη φανέλα της ομάδας που τον ανέδειξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ