Φάτι – «Κίνητρο και όχι πίεση για μένα να φοράω το 10»

Φάτι – «Κίνητρο και όχι πίεση για μένα να φοράω το 10»

Ο Ανσού Φάτι μίλησε για την επιλογή του να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα, αλλά και για το αν νιώθει πίεση να φορά το «10».

Παίκτης της Μπαρτσελόνα και επίσημα μέχρι το 2027 θα συνεχίσει να είναι ο Ανσού Φάτι, με τους Καταλανούς να ανακοινώνουν χθες (20/10) τη συμφωνία τους με τον παίκτη.

Στις δηλώσεις που έκανε ο νεαρός τόνισε πως είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή την επιθυμία του να μείνει στον σύλλογο, ενώ εξήγησε ότι δεν νιώθει πίεση να φορά το «10» αλλά είναι κίνητρο για εκείνον.

Οι δηλώσεις του Ανσού Φάτι:

«Θα μπορούσα να πάρω άλλο νούμερο, αλλά πήρα το Νο10. Ήμουν πρόθυμος να φορέσω το “10” γιατί είμαι στην Μπαρτσελόνα και πρέπει να είμαι προετοιμασμένος για όλα. Δεν πρόκειται για καμία πίεση, αλλά είναι κίνητρο για μένα. Κανείς δεν δεν μπορεί να κάνει αυτά που έκανε ο Λίο, πρέπει να ακολουθήσω τον δικό μου δρόμο.

Από την πρώτη μέρα είπα στον Μέντες ότι η πρώτη μου επιλογή ήταν να μείνω. Καταφέραμε να καταλήξουμε σε συμφωνία και είμαι χαρούμενος που ο σύλλογος με εμπιστεύτηκε. Μπορεί να είχα προτάσεις από το εξωτερικό, αλλά ήμουν πολύ ξεκάθαρος. Το όνειρό μου ήταν πάντα να πετύχω στην Μπαρτσελόνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ