Λαπόρτα – «Μια μέρα ο Τσάβι θα προπονήσει την Μπαρτσελόνα»

Λαπόρτα – «Μια μέρα ο Τσάβι θα προπονήσει την Μπαρτσελόνα»

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα ανέλαβε την ευθύνη για Κούμαν και μίλησε για το ενδεχόμενο ο Ισπανός παλαίμαχος άσος να προσληφθεί στη τεχνική ηγεσία

Την Παρασκευή, η Μπαρτσελόνα παρουσίασε τον Σέρχι Μπαρχουάν, που αναλαμβάνει καθήκοντα προσωρινού προπονητή, και στην παρουσίαση ήταν παρών και ο Ζοάν Λαπόρτα, ο οποίος ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ο Τσάβι να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία.

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα είπε, αρχικά, πως, «μίλησα με τον Τσάβι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας. Η επικοινωνία μεταξύ μας δεν έχει διακοπεί. Αλλά του είπα ότι θα προσπαθούσα να κάνω τον Κούμαν να εκπληρώσει το συμβόλαιό του».

Μάλιστα, στη συνέχεια, παραδέχτηκε πως «έπρεπε να είχε φύγει νωρίτερα ο Κούμαν».

Δημοσιεύματα θέλουν τον Τσάβι να είναι φαβορί, για το πόστο του προπονητή, με τον Λαπόρτα να σημειώνει, ωστόσο, πως «η Μπάρτσα έχει πάντα επιλογές», ξεκαθαρίζοντας, έτσι, πως ο Ισπανός δεν είναι η μόνη περίπτωση που εξετάζεται.

Κλείνοντας, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα είπε το εξής: «Μια μέρα ο Τσάβι Ερνάντες θα προπονήσει την Μπάρτσα. Εμπιστεύομαι τους ανθρώπους γύρω μου και ακολουθούν την εξέλιξη του Τσάβι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ