Προ των πυλών ο Σιόβας!

Προ των πυλών ο Σιόβας!

Επιμένουν στην Ισπανία για Σιόβα και Θέλτα.

«Ο Σιόβας στα 33 του είναι πιο επίκαιρος από ποτέ για τη Θέλτα από τη στιγμή που έχει μειώσει τις οικονομικές του απαιτήσεις και δεν έχει πρόβλημα να υπογράψει συμβόλαιο έως τη λήξη της σεζόν. Με την εμπειρία του μπορεί να γίνει ηγέτης στην άμυνα της Θέλτα και να βοηθήσει και του νεαρότερους παίκτες της ομάδας»., ανέφερε πριν από λίγες μέρες η ιστοσελίδα «elgoldigital» στην Ισπανία.

Μια κουβέντα που άνοιξε για τον Έλληνα αμυντικό και φαίνεται ότι θα έχει και συνέχεια. Τις τελευταίες ώρες οι Ισπανοί αναφέρουν πως η Θέλτα δεν μένει στα λόγια αλλά αναμένεται σύντομα να προχωρήσει σε πράξεις.

Και να προχωρήσει σε επίσημη πρόταση προς τον Δημήτρη Σιόβα, προκειμένου να λύσει το πρόβλημα που υπάρχει στην άμυνά της και το οποίο τη φέρνει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Κάποιοι, μάλιστα, ισχυρίζονται πως ο Σιόβας είναι προ των πυλών από την ομάδα του Βίγκο.

Με 12 βαθμούς η Θέλτα είναι στη 15η θέση στη La Liga, ενώ σε 13 παιχνίδια έχει δεχτεί 17 γκολ, έχοντας μία από τις χειρότερες άμυνες στην κατηγορία. Γι’ αυτό και ψάχνεται να ενισχυθεί στην άμυνά της. Γι’ αυτό και ψάχνεται με τον Δημήτρη Σιόβα.

Μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί η υπόθεση, με τον Έλληνα αμυντικό πάντως να κοιτάζει και προς Ελλάδα μεριά, όπως είχε συμβεί και το περασμένο καλοκαίρι, όταν είχε προταθεί σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ