Αθλέτικ Μπιλμπάο – Σεβίλλη 0-1

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Σεβίλλη 0-1

Η Σεβίλλη επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 της Αθλέτικ Μπιλμπάο και διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση της La Liga.

Η Σεβίλλη πέτυχε ένα σημαντικό διπλό, καθώς επικράτησε με 1-0 της Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές» για την 17η αγωνιστική της La Liga.

Έτσι, η ομάδα του Λοπετέγκι πέτυχε την 10η νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα, παραμένοντας στη δεύτερη θέση με 34 βαθμούς και στο -5 από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης με παιχνίδι περισσότερο.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος, έχασαν ευκαιρίες με τον Γκαρσία (22′) και τον Γουίλιαμς (32′), αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Αυτό το κατάφερε η Σεβίλλη, η οποία πήρε το προβάδισμα στο 38′ με γκολ του Ντιλέινι.

Η Μπιλμπάο προσπάθησε να ισοφαρίσει στο δεύτερο μέρος, δεν δέχτηκε καμία φάση από τους Ανδαλουσιανούς, αλλά δεν κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Σιμόν, Μπαλενθιάγα, Λέκουε (66’ Θάραγα), Γεράι, Μαρτίνεθ, Μουνιαΐν, Ντάνι Γκαρσία (66’ Πετσαρομάν), Βενσεδόρ, Νίκο Ουίλιαμς (75’ Μπερενγκέρ), Ι.Ουίλιαμς, Ραούλ Γκαρσία (56’ Σάνσετ).

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Μοντιέλ, Ογκούστινσον (66’ Ρεκίκ), Ντιέγκο Κάρλος, Κουντέ, Φερνάντο, Ντιλέινι, Γκόμες, Όσκαρ (85’ Γκουντέλι), Τόρες (66’ Χορδάν), Μιρ (78’ Μουνίρ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ