Σεβίλλη – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-1

Σεβίλλη – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-1

Η Σεβίλλη κατάφερε να επικρατήσει της Ατλέτικο Μαδρίτης με σκορ 2-1 χάρη στο τέρμα του Οκάμπος στο 89' και να παραμείνει στο κυνήγι της πρωτοπόρου Ρεάλ Μαδρίτης, τη στιγμή που οι «ροχιμπλάνκος» κινδυνεύουν να βρεθούν στο... Europa League.

Ο Λούκας Οκάμπος λύτρωσε τη Σεβίλλη στο 89ο λεπτό κάνοντας το 2-1 κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και δίνοντας στο σύνολο του Χουλέν Λοπετέγκι μια τεράστια νίκη που το κρατά στο κόλπο του τίτλου, αφού μένει στο -5 από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης. Ζόρια για τους «ροχιμπλάνκος» που έπεσαν 5οι και βλέπουν… Europa League.

Στα τελευταία λεπτά, οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε πίεσαν ασφυκτικά για το γκολ της ισοφάρισης και είχαν δοκάρι στο 90’+4′ με τον Ζοάο Φέλιξ, χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι παραπάνω, φεύγοντας με… άδεια χέρια από το «Σάντσεθ Πιθχουάν».

Η Σεβίλλη άρχισε ιδανικά την αναμέτρηση, καταφέρνοντας πολύ νωρίς να βρει γκολ. Συγκεκριμένα, μόλις στο 7ο λεπτό της συνάντησης οι «Σεβιγιάνοι» άνοιξαν το σκορ με τον Ιβάν Ράκιτιτς να κάνει το 1-0. Η Ατλέτικο συνέχισε να κάνει το παιχνίδι της και να περιμένει πίσω, χτυπώντας στο ανοιχτό γήπεδο ή τις στημένες φάσεις. Έτσι κι έγινε λοιπόν, καθώς οι «ροχιμπλάνκος» έφτασαν στην ισοφάριση, με τον Φελίπε να κάνει στο 33′ το 1-1, έπειτα από ασίστ του Λεμάρ. Αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Το δεύτερο μέρος ήταν συγκλονιστικό. Η Ατλέτικο πήρε τα ηνία, αλλά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις στιγμές που δημιούργησε, με το 1-1 να μένει στα τελευταία λεπτά. Εκεί ήταν που… μίλησε ο Λούκας Οκάμπος. Ο Αργεντίνος βρήκε δίχτυα στο 89′ και έκανε το 2-1, «ξεραίνοντας» τους αντιπάλους του. Οι «ροχιμπλάνκος» δεν τα παράτησαν και θα μπορούσαν να είχαν ισοφαρίσει, αν ο Ζοάο Φέλιξ στο 90’+4′ δεν σημάδευε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των «Σεβιγιάνων».

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Ρεκίκ, Μοντιέλ (29’ Γκουντέλι), Κουντέ, ΝτιέγκοΚάρλος, Ντιλέινι, Ράκιτιτς, Χορδάν (54’ Ακούνια, 85’ Ογκούστινσον), Γκόμες (85’ Μουνίρ), Ρομέρο (54’ Μιρ), Οκάμπος

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Όμπλακ, Τρίπιερ, Φελίπε, Γιορέντε (40’ Ντα Πολ), Ερμόσο, Κοντογκμπιά, Κόκε, Καρασκό, Λεμάρ, Σουάρες (57’ Κούνια), Κορέα (46’ Ζοάο Φέλιξ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ