Μπαρτσελόνα – Την επόμενη εβδομάδα η συνάντηση με Ραϊόλα για Χάαλαντ

Μπαρτσελόνα – Την επόμενη εβδομάδα η συνάντηση με Ραϊόλα για Χάαλαντ

Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα αναμένεται να συναντηθούν την επόμενη εβδομάδα με τον εκπρόσωπο του Έρλινγκ Χάαλαντ προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο μετακίνησης του Νορβηγού στους «μπλαουγκράνα».

Την ώρα που η Ντόρτμουντ πιέζει την πλευρά του Έρλινγκ Χάαλαντ, ώστε να μάθει τις προθέσεις του Νορβηγού επιθετικού αναφορικά με το μέλλον του, η Μπαρτσελόνα ασκεί ασφυκτικό «πρέσινγκ» για να κάνει δικό της τον 21χρονο σούπερ σταρ.

Οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να ταράξουν τα νερά, και να αποκτήσουν τον Χάαλαντ ευελπιστώντας πως ο φορ της Μπορούσια θα βάλει ξανά στις ράγες των επιτυχιών του Καταλανούς.

Η πλευρά της Μπαρτσελόνα δεν θέλει να χάσει καθόλου χρόνο, και για αυτό τον λόγο έχει ήδη προγραμματίσει συνάντηση με τον αντζέντη του παίκτη Μίνο Ραϊόλα, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο μετακόμισης του 23χρονου στην Βαρκελώνη.

Να σημειώσουμε εδώ πως σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ισπανικά μέσα στην συγκερκιμένη συνάντηση, οι «μπλαουγκράνα» αναμένεται να διαπραγματευτούν και την απόκτηση του Μαζράουι, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Άγιαξ το προσεχές καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ