«Παίζει» τα ρέστα της για Χάαλαντ η Σίτι

«Παίζει» τα ρέστα της για Χάαλαντ η Σίτι

Αποφασισμένη για να κάνει δικό της τον Νορβηγό φορ η πρωταθλήτρια Αγγλίας που ξεκίνησε συζητήσεις με την Ντόρτμουντ.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ αναμένεται να είναι το Νο. 1 θέμα συζήτησης το επόμενο καλοκαίρι στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας Sport αναφέρει πως το όνομα του Έρλινγκ Χάαλαντ βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Μάντσεστερ Σίτι, αφήνοντας δεύτερο τον Χάρι Κέιν.

Ο εκπρόσωπος του Νορβηγού επιθετικού της Μπορούσια Ντόρτμουντ, ο Μίνο Ραϊόλα, εμφανίζεται να έχει ξεκινήσει ήδη τις διαπραγματεύσεις με την πλευρά της Μάντσεστερ Σίτι με τις δύο πλευρές να θέτουν οικονομικό πλαίσιο στις επαφές τους.

Φυσικά, το γεγονός ότι η Μάντσεστερ Σίτι διαθέτει την οικονομική άνεση να καλύψει το κόστος μιας τέτοιας μεταγραφής δε σημαίνει ότι θα ξεφύγει από το πλαίσιο που η ίδια έχει θέσει στις συνομιλίες. Ωστόσο, δείχνει αποφασισμένη να προχωρήσει στη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Όσο για τον Χάαλαντ, είναι δεδομένο ότι θα χρησιμοποιήσει τον όρο που υπάρχει στο συμβόλαιό του και του επιτρέπει να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει από τις 30 Ιουνίου, αρκεί φυσικά αυτή να προσφέρει και το ανάλογο οικονομικό αντάλλαγμα στην Ντόρτμουντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ