Απάντηση Αντσελότι σε Τσάβι – «Υπάρχει πρωτόκολλο και πρέπει να το σεβαστούμε»

Απάντηση Αντσελότι σε Τσάβι – «Υπάρχει πρωτόκολλο και πρέπει να το σεβαστούμε»

Την αντίθεσή του στις αναβολές αγώνων εξέφρασε ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος τόνισε πως οι ομάδες της La Liga οφείλουν να σεβαστούν το πρωτόκολλο κορωνοϊού.

Ο Κάρλος Αντσελότι απάντησε στον Τσάβι, με αφορμή την απαίτηση του τελευταίου για αναβολή του εκτός έδρας παιχνιδιού της Μπαρτσελόνα με την Μαγιόρκα (2/1), μετά την έξαρση των κρουσμάτων κορωνοϊού στο εσωτερικό των «μπλαουγκράνα».

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε πως όλες οι ομάδες της La Liga πρέπει να σεβαστούν το πρωτόκολλο της διοργανώτριας αρχής και να συνεχίσουν να αγωνίζονται κανονικά.

«Είναι ένα σύνθετο ζήτημα και σέβομαι τη γνώμη όλων. Υπάρχουν πολλές ομάδες που έχουν επηρεαστεί, όπως εμείς απέναντι στη Μπιλμπάο. Υπάρχει όμως πρωτόκολλο που ορίζει ότι πρέπει να παίξεις και οφείλουμε να το σεβαστούμε.

Στο τέλος της ημέρας είναι αρκετά δίκαιο. Βρισκόμασταν σε απομόνωση για μήνες και δεν υπήρχαν παιχνίδια. Η πανδημία πλέον όμως είναι υπό έλεγχο και ακούμε αυτά που λένε οι επιστήμονες. Οπότε πρέπει να συνεχίσουμε», ήταν τα λόγια του 62χρονου προπονητή.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ