Αλάμπα – «Για να πάω στη Ρεάλ άφησα την άνεση μου»

Αλάμπα – «Για να πάω στη Ρεάλ άφησα την άνεση μου»

Ο Νταβίντ Αλάμπα μίλησε για την απόφαση να πάει στην Ρεάλ Μαδρίτης τονίζοντας πως δεν ήταν εύκολο να αφήσει την Μπάγερν μετά από 13 χρόνια.

Ο Ντάβιντ Αλάμπα αποκτήθηκε από τη Ρεάλ ως ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι και αυτή ήταν η πρώτη μεταγραφή της «βασίλισσας» από το καλοκαίρι του 2020.

Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός αποτελεί βασικό μέλος της αμυντικής γραμμής της Ρεάλ Μαδρίτης και σε συνέντευξη που παραχώρησε στην αυστριακή εφημερίδα Kurier μίλησε για την απόφαση του να αφήσει την Μπάγερν Μονάχου μετά από 13 ολόκληρα χρόνια, ενώ ακόμα αναφέρθηκε και στην προσαρμογή του στην Μαδρίτη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντάβιντ Αλάμπα:  

«Πολλοί στα αποδυτήρια της Ρεάλ δεν μιλούν αγγλικά, κάτι που με αναγκάζει να μιλάω ισπανικά. Ήταν μια συναρπαστική χρονιά φέτος, πολύ συναισθηματική και όμορφη. Ήξερα ότι οι προσδοκίες θα ήταν ακόμη μεγαλύτερες στη Ρεάλ.

Η Μπάγερν ήταν το δεύτερο σπίτι του μετά από 13 χρόνια εκεί. Στον σύλλογο και στην ομάδα είχα σημαντικό ρόλο. Γνώρισα τον σύλλογο και την πόλη από πάνω έως κάτω Έκανα πολλούς φίλους στο Μόναχο. Έπρεπε να εγκαταλείψω πολλή από την άνεση μου όταν έφυγα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ