Η Θέλτα έβαλε σε «μπελάδες» την Μπέτις (0-2) – «Κόλλησε» η Σοσιεδάδ (1-1)

Η Θέλτα έβαλε σε «μπελάδες» την Μπέτις (0-2) – «Κόλλησε» η Σοσιεδάδ (1-1)

«Κάζο» για την Μπέτις που ηττήθηκε εντός έδρας με 2-0 από τη Θέλτα, βάζοντας με το... καλημέρα του 2022 σε κίνδυνο την τετράδα. «Κόλλησε» με την Αλαβές η Σοσιεδάδ (1-1).

«Κάζο» για την Μπέτις που ηττήθηκε εντός έδρας με 2-0 από τη Θέλτα, βάζοντας με το… καλημέρα του 2022 σε κίνδυνο την τετράδα. «Κόλλησε» με την Αλαβές η Σοσιεδάδ (1-1).

Μπέτις – Θέλτα 0-2

Ήττα… πισωγύρισμα για την Μπέτις με το «καλημέρα» του 2022. Σε ένα must win παιχνίδι για την τετράδα, η Μπέτις τα έκανε… μαντάρα και δεν τα κατάφερε, γνωρίζοντας μία δίκαιη ήττα με 2-0 από την τρομερή Θέλτα που πέρασε εύκολα από την Ανδαλουσία.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Άσπας, οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με ένα σπουδαίο διπλό και παράλληλα έβαλαν σε «μπελάδες» τους Ανδαλουσιανούς που παρέμειναν στην 3η θέση, χάνοντας ωστόσο έδαφος. Ο Ισπανός επιθετικός των φιλοξενούμενων άνοιξε το σκορ στο 36ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ δέκα λεπτά αργότερα διαμόρφωσε το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος η Μπέτις ανέβασε στροφές ωστόσο δεν βρήκε ποτέ την κλασική της ευκαιρία, με το 2-0 να μην αλλάζει μέχρι και το τελικό σφύριγμα.

ΜΠΕΤΙΣ: Σίλβα, Ρουίθ, Μορένο, Μπάρτρα, Μπεγερίν, Γουαρδάδο (58’ Ιγκλέσιας), Καρβάλιο, Κανάλες (79’ Τέγιο), Λάινεθ (46’ Ρόδρι), Ζοσέ (58’ Φεκίρ), Χουάνμι

ΘΕΛΤΑ: Ντιτούρο, Κέβιν Βάσκεθ, Αϊντού, Κάρλος Ντομίνγκεθ, Γκαλάν, Ντένις Σουάρεθ, Τσέρβι (90+2’ Φοντάν), Μπράις Μέντεθ (83’ Βέιγα), Μπελτράμ, Μίνα, Άσπας (87’ Νολίτο).

Αλαβές – Σοσιεδάδ 1-1

Στο άλλο παιχνίδι της ίδιας ώρας. Αλαβές και Σοσιεδάδ έμειναν στο 1-1, με την ομάδα από τη χώρα των Βάσκων να αφήνει δύο σημαντικούς βαθμούς στη μάχη του ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Οι Βάσκοι μπήκαν πολύ καλύτερα στο παιχνίδι και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ από νωρίς, παίρνοντας το προβάδισμα με το… καλημέρα. Σκόρερ του 1-0 για τη Σοσιεδάδ ήταν ο Αντάν Γιανούζαϊ στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στο δεύτερο μέρος, η Αλαβές βρήκε χώρους και ισοφάρισε στο 58ο λεπτό με τον Χοσελού. Ο Σοσιεδάδ ωστόσο ήταν καλύτερη και είχε την ευκαιρία να φύγει με το «τρίποντο», ωστόσο ο Γιανούζαϊ δεν ήταν εύστοχος στις καθυστερήσεις.

ΑΛΑΒΕΣ: Οβόνο, Λαγουάρδια, Λεζέν, Ντουάρτε, Αγιρεγαμπίρια, Μόγια, Λουμ, Ιβάν Μαρτίν (46’ Έντγκαρ Μέντεθ), Χοσέλου, Ντε Λα Φουέντε (71’ Μαμαντού), Ριόχα

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Λε Νορμάντ, Ρίκο, Ελουστόνδο, Θουμπελδία (80’ Θουμπιμένδι), Μερίνο, Γκεβάρα (80’ Πατσέκο), Μπαρενετσέα (6’ Γιανουζάι), Σίλβα (75’ Σέρλοθ), Πόρτου (75’ Ντζουαχρά) Ισάκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ