Μπενζεμά και Βινίσιους συνεχίζουν το… βιολί τους (pics,vids)

Μπενζεμά και Βινίσιους συνεχίζουν το… βιολί τους (pics,vids)

Καρίμ Μπενζεμά και Βινίσιους Τζούνιορ όδηγουν εκ του ασφαλούς την Βασίλισσα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Για ακόμη ένα παιχνίδι οι ίδιοι πρωταγωνιστές, για ακόμη μια φορά η ίδια κατάληξη για την Ρεάλ. Το σκηνικό δεν αλλάζει παρα μόνο τα «θυματα» και αυτή την φορά σε αυτήν την θέση βρισκόταν η Βαλένθια η οποία, παραδόθηκε στις «ορέξεις» του πιο καυτού επιθετικού δίδυμου της Ευρώπης.

Ο λόγος φυσικά για τους Καρίμ Μπενζεμά και Βινίσιους Τζούνιορ οι οποίοι για ένα ακόμη παιχνίδι την φετινή σεζόν, πήραν από το χεράκι το σύνολο του Κάρλο Αντσελότι και το οδήγησαν στην νίκη. Με δύο γκολ αμφότεροι έβαλαν την δικιά τους σφραγίδα στην αναμέτρηση απένατι στις «νυχτερίδες» και επιβεβαιώσαν την εξαιρετική τους φόρμα.

Ο ένας βρίσκεται στην δύση της καριέρας του πατώντας πια τα 34 του χρόνια. Ο άλλος βρίσκεται στο ξεκίνημα διανύοντας μόλις την δεύτερη του χρονιά στα γήπεδα της Ευρώπης, όμως αυτό δεν τους εμποδίζει να ξεδιπλώνουν μια καταπληκτική χημεία πάνω στο χορτάρι.

Ο Γάλλος ο οποίος βρισκόταν για αρκετά χρόνια στην σκιά του Κριστιάνο Ρονάλντο στους «μερέγχες» διανύει αναμφισβήτητα την καλύτερη σεζόν της καριέρας του.

Eγινε μόλις ο τέταρτος στην ιστορία των Μαδριλένων που σκοράρει 300+ γκολ με τη φανέλα της ισπανικής ομάδας κι έτσι το ματς κόντρα στην Βαλένθια θα το θυμάται για όλη του την ζωή. Βαδίζοντας πια στα 34 του, και στην 13ή χρονιά στον «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», ο αρχηγός της Βασίλισσας κατάφερε να μπεί σε ένα πολύ κλειστό club, καθώς το ονομά του προστέθηκε παρέα με αυτά των Αλφρέδο Ντι Στέφανο (308 σε 396 αγώνες), Ραούλ (323 γκολ σε 741 συμμετοχές) και Κριστιάνο Ρονάλντο (450 γκολ σε 438 συμμετοχές).

«Έφτασα τα 300 γκολ με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης! Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό ρεκόρ με τον κορυφαίο σύλλογο του κόσμου. Είμαι πάρα πολύ περήφανος για αυτό που έχω κάνει εδώ. Πάντα κάνω πράγματα για τους ανθρώπους που αγαπούν το ποδόσφαιρο. Μετά την ήττα από την Χετάφε, θέλαμε μια αντίδραση και την είχαμε. Κάναμε ένα πολύ καλό ματς κόντρα στην Βαλένθια. Το χαρήκαμε τόσο εμείς, όσο και οι οπαδοί της Ρεάλ που βρέθηκαν στο γήπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του αγώνα με την Βαλένθια ο Γάλλος φορ.

Μπενζεμά – Βινίσιους: Εσείς σούπερ σταρ 

Η Ρεάλ απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής στο ισπανικό πρωτάθλημα και αυτό το οφείλει σε μεγάλο βαθμό στο επιθετικό της δίδυμο. Καρίμ Μπενζεμά και Βινίσιους Τζούνιορ, έχουν σκοράρει μαζί 29 τέρματα, ενώ σε όλες τις διοργανώσεις έχουν απολογισμό 35 τέρματα και 17 ασίστ, επίδοση η οποία είναι η κορυφαία στα top 5 πρωταθλήματα.

Μπενζεμά και Βινίσιους έχουν αναλάβει το βαρύ φορτίο του σκοραρίσματος της Ρεάλ και μέχρι στιγμής τα πηγαίνουν περίφημα. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον στο χορτάρι και τα αποτελέσματα αποτυπώνονται στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι οπαδοί της Βασίλισσας ευελπιστούν οι δύο τους να συνεχίσουν τις υψηλές πτήσεις σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, συμβάλλοντας στα μέγιστα ώστε η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι στο τέλος της χρονιάς να κατακτήσει τους στόχους της.  

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ