Την «έπεσε» στον Πικέ ο Έμερι!

Την «έπεσε» στον Πικέ ο Έμερι!

Ο Ουνάι Έμερι επιτέθηκε στον Ζεράρ Πικέ, παρόλο που ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα στήριξε τη Βαλένθια για τα παράπονά της για τη διαιτησία με τη Ρεάλ.

Ο Ουνάι Έμερι απάντησε στον Ζεράρ Πικέ, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης, για την αντίδρασή του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα παράπονα της Βαλένθια στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο Ισπανός τεχνικός ωστόσο δεν ξέχασε τι είχε συμβεί πριν από μερικούς μήνες στην αναμέτρηση της Βιγιαρεάλ με την Μπαρτσελόνα, όταν δεν καταλογίστηκε παράβαση πέναλτι για χέρι του 34χρονου αμυντικού και για αυτό το λόγο εξαπέλυσε αυτή την επίθεση εις βάρος του, παρόλο που ο Πικέ υπερασπίστηκε τη Βαλένθια και τα παράπονα της για τη διαιτησία.

Ο Έμερι θεωρεί πως και στην περίπτωση του Πικέ υπήρξε πέναλτι, αλλά ο Ισπανός αμυντικός δεν το παραδέχθηκε ποτέ πως είχε κάνει την παράβαση.

Βέβαια το θέμα είχε και συνέχεια, καθώς ο Πικέ δεν άφησε ασχολίαστες τις δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού απάντησε στον Έμερι με τα παράπονά του για τη διαιτησία από το περίφημο 6-1 της Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ουνάι Έμερι: 

«Αυτό που είναι πραγματικό πέναλτι ήταν του Πικέ. Αλλά γεια δείτε Μετά είπε ότι δεν ήταν πέναλτι, μετά διαμαρτυρήθηκε με τα τουίτς για το Ρεάλ Μαδρίτης-Βαλένθια, μπαίνει σε άλλα παιχνίδια.

Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να ειλικρινής και να μην μπερδεύει τους ανθρώπους. Αυτό μου έρχεται στο μυαλό γιατί αυτό το πέναλτι δεν σφυρίχτηκε από το VAR και αυτό ήταν καταστροφικό.

Και μετά πέρα από αυτό αντί να σωπάσει, κυκλοφόρησε αυτό που είπε για να εξαπατήσει τον κόσμο. Μου φαίνεται ότι δεν είμαστε ειλικρινείς ή πιστοί με τους διαιτητές, με το VAR και με το ποδόσφαιρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ