Βαλένθια – Σεβίλλη 1-1

Βαλένθια – Σεβίλλη 1-1

Η Σεβίλλη προηγήθηκε, αλλά δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από το «Μεστάγια», με το 1-1 κόντρα στη Βαλένθια να την κρατά στο -4 από την πρωτοπόρο Ρεάλ.

«Δώρο» στη Ρεάλ έκανε η Βαλένθια που πήρε κράτησε στο 1-1 τη Σεβίλλη η οποία έμεινε στο -4 από τη Ρεάλ που φιγουράρει στην κορυφή της La Liga.

Στο 6ο μόλις λεπτό η Σεβίλλη πήρε προβάδισμα στο σκορ με αυτογκόλ του Ντιακαμπί. Στο 13′ ο Γκαγιά σκόραρε, αλλά το γκολ του δεν μέτρησε και στο 37΄η Σεβίλλη είχε δοκάρι με τον Μιρ. Αφού δεν έγινε το 0-2, ήρθε το 1-1 στο 43′ όταν ο Γκουέδες με κεφαλιά ισοφάρισε για τη Βαλένθια.

Στο δεύτερο μέρος η Σεβίλλη είχε τις ευκαιρίες να πάρει το ματς, αλλά δεν τις σπατάλησε κι έμεινε στο 1-1 κόντρα στη Βαλένθια που ολοκλήρωσε μάλιστα το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γκαγιά στο 88′.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Σίλεσεν (17’ Ντομενέκ), Φουλκιέ, Γκαγιά, Αλντερέτε, Κορέια (76′ Μάρκος Αντρέ), Ντιακαμπί, Γκιγιαμόν, Μοσκέρα (46’ Λάτο), Γουέδες, Μούσα (84’ Ράτσιτς), Ντούρο

ΣΕΒΙΛΛΗ: Ντίαθ, Ακούνια (46’ Χορδάν), Ρεκίκ, Ντιέγκο Κάρλος, Μοντιέλ, Φερνάντο, Πάπου Γκόμες (73’ Κορόνα), Οκάμπος, Τόρες, Μιρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ