Ζλάταν σε Εμπαπέ: «Πρέπει να συνεχίσεις την καριέρα σου στη Ρεάλ»

Ζλάταν σε Εμπαπέ: «Πρέπει να συνεχίσεις την καριέρα σου στη Ρεάλ»

Η συμβουλή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στον Κιλιάν Εμπαπέ

Τα πάντα βρίσκονται στον… αέρα όσον αφορά το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ.

Άγνωστο παραμένει αν ο Γάλλος επιθετικός συνεχίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν ή όχι. Οι Παριζιάνοι καταθέτουν… τρελή πρόταση για να κρατήσουν τον σταρ τους και τα επόμενα χρόνια. Ωστόσο, ακόμη καμία υπογραφή δεν έχει πέσει. Και σε λίγους μήνες το συμβόλαιο του Εμπαπέ στην Παρί λήγει.

Όλα αυτά τα παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η Ρεάλ Μαδρίτης. Η οποία περιμένει στη… γωνία και ετοιμάζει την κίνησή της για την κατάλληλη στιγμή.

Ο 23χρονος επιθετικός, μάλιστα, όντας αναποφάσιστος, ρώτησε έναν πιο έμπειρο ποδοσφαιριστή για το τι να κάνει τελικά. Ο λόγος για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Με τον Σουηδό σούπερ σταρ να δίνει την εξής συμβουλή στον Κιλιάν Εμπαπέ:

«Ο Εμπαπέ με ρώτησε τι να κάνει και του είπα: «Για εμένα πρέπει να συνεχίσεις την καριέρα σου στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αν ήμουν στη θέση σου εγώ αυτό θα έκανα». Μόνο έτσι μπορεί να γίνει καλύτερος και να εξελιχτεί σαν ποδοσφαιριστής. Αν παίζεις μία ζωή στο… σπίτι σου, τότε είναι πολύ εύκολο. Δεν πρόκειται να γίνεις καλύτερος. Μόνο αν πας σε ξένους “κήπους” μπορείς να ανακαλύψεις νέες περιπέτειες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ