Φάτι: Η Μπαρτσελόνα θέλει χειρουργείο, αλλά ο παίκτης διαφωνεί

Φάτι: Η Μπαρτσελόνα θέλει χειρουργείο, αλλά ο παίκτης διαφωνεί

Ο Άνσου Φάτι τραυματίστηκε στον αριστερό δικέφαλο στον αγώνα του Copa del Rey κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, με τον 19χρονο και την Μπαρτσελόνα να διαφωνούν ως προς τον τρόπο θεραπείας.

Άτυχος στάθηκε για ακόμα μία φορά ο Άνσου Φάτι.

Ο 19χρονος επιθετικός της Μπαρτσελόνα, ο οποίος επέστρεψε τη φετινή σεζόν από σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, τραυματίστηκε στο 96ο λεπτό του πρόσφατου αγώνα Κυπέλλου με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, φεύγοντας με δάκρυα στα μάτια.

Μάλιστα το ίδιο πρόβλημα είχε αποκομίσει και κόντρα στη Θέλτα τον περασμένο Νοέμβριο, με τους «μπλαουγκράνα» να αναμένεται να αποφασίσουν τις επόμενες μέρες για το ποια θεραπεία θα ακολουθήσει ο Ισπανός, ο οποίος αναμένεται να μείνει εκτός για δύο μήνες.

Σύμφωνα με τη Marca, οι Καταλανοί θέλουν ο Φάτι να περάσει ξανά την πόρτα του χειρουργείου, με τον παίκτη όμως να μην συμφωνεί σε έναν τέτοιο ενδεχόμενο, καθώς σε αυτή την περίπτωση η περίοδος αποθεραπείας μπορεί να είναι μεγαλύτερη διάρκειας.

Όπως αναφέρει μάλιστα το ρεπορτάζ του Σαββάτου (22/1), πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα, όπου ο παίκτης και η οικογένειά του συνάντησαν γιατρούς και προπονητές του συλλόγου προκειμένου να συζητήσουν τα υπέρ και τα κατά της χειρουργικής επέμβασης.

Ακόμα, δεν έχει προκύψει κάποια οριστική απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι, με τους ανθρώπους της Μπάρτσα να έχουν μια τελευταία συνάντηση με τον Φάτι τη προσεχή Δευτέρα (24/1).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ