Αλαβές – Μπαρτσελόνα 0-1: Απόδραση με Ντε Γιονγκ από τη Βιτόρια

Αλαβές – Μπαρτσελόνα 0-1: Απόδραση με Ντε Γιονγκ από τη Βιτόρια

Χάρη σε γκολ του Φρένκι Ντε Γιονγκ στο 87' η Μπαρτσελόνα έφυγε με διπλό (0-1) από τη Βιτόρια κόντρα στην Αλαβές κι ανέβηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Σπουδαία διπλό για την Μπαρτσελόνα στη Βιτόρια. Για 87 λεπτά οι Καταλανοί τα βρήκαν σκούρα κόντρα στην Αλαβές, αλλά σε εκείνο το σημείο έδωσε τη λύση ο Φρένκι Ντε Γιονγκ, με την ομάδα του Τσάβι να φεύγει με το διπλό (0-1) και να ανεβαίνει στην πέμπτη θέση, έναν βαθμό πίσω από την Ατλέτικο.

Λουκ Ντε Γιονγκ και Μπούσκετς είχαν δύο καλές στιγμές για τους «μπλαουγκράνα» στο πρώτο ημίχρονο το οποίο γενικά δεν είχε ιδιαίτερο θέαμα. Στο 52′ ο Πονς έφτασε κοντά στο γκολ για την Αλαβές, αλλά το σουτ του πέρασε μόλις έξω και στο 63′ ο Πικέ αστόχησε από κοντά.

Η λύτρωση για την Μπάρτσα ήρθε τελικά στο 87′. Ο Άλμπα έβγαλε ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας για τον Τόρες, εκείνος έσπασε την μπάλα για τον Ντε Γιονγκ που από το ύψος της μικρής περιοχής δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Πατσέκο για το 0-1. Η φάση ελέγχθηκε για οφσάιντ στον Τόρες ο οποίος όμως καλυπτόταν κι έτσι το γκολ μέτρησε κανονικά.

Αλαβές: Πατσέκο, Λαγουάρδια, Λεζέν, Αγιρεγαμπίρια, Λόπεθ, Πίνα (88’ Μογιά), Εσκαλάντε, Πονς (72’ Ντε Λα Φουέντε), Ζέισον, Χοσέλου, Ριόχα (90’ Έντγκαρ Μέντεθ)

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Αραούχο, Άλμπα, Πικέ, Ντεστ, Μπούσκετς, Φ.Ντε Γιονγκ, Πέδρι (90’ Λενγκλέ), Τόρες, Εζαλζουλί (71’ Νίκο Γκονζάλες), Λ.Ντε Γιονγκ (84’ Τζουτγκλά).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ