Μπαρτσελόνα: Αποφασίζει για τον Φάτι – Τι λέει ο παίκτης

Μπαρτσελόνα: Αποφασίζει για τον Φάτι – Τι λέει ο παίκτης

Η Μπαρτσελόνα και ο Άνσου Φάτι θα αποφασίσουν για την κατάσταση του τραυματισμού του.

Η τελική συνάντηση του Ανσού Φάτι αναμένεται σήμερα, με τους ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα και τους γιατρούς της ομάδας, προκειμένου να αποφασιστεί η θεραπεία που θα ακολουθήσει ο Ισπανός διεθνής επιθετικός.

Ο Φάτι τραυματίστηκε στον μηριαίο δικέφαλο του αριστερού ποδιού του, στον αγώνα Κυπέλλου με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, και θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης για αρκετό χρονικό διάστημα, ειδικά αν καταλήξει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, όπως συμβουλεύουν οι γιατροί.

«Θα τον φροντίσουμε, θα κάνει μια πολύ καλή θεραπεία ώστε να αναρρώσει καλά και να μην τραυματιστεί ποτέ ξανά. Τη Δευτέρα (σ.σ: σήμερα) θα γίνει μια τελική συνάντηση για να αποφασίσουμε ποια θεραπεία θα ακολουθήσουμε» είπε χθες βράδυ ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Επίσης, ο Ανσού Φάτι έστειλε το δικό του μήνυμα στον λογαριασμό του στο Instagram. «Δυστυχώς, πρέπει να ζήσω το χειρότερο κομμάτι του ποδοσφαίρου, αλλά δεν θα τα παρατήσω ποτέ! Ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα υποστήριξης και αγάπης!» έγραψε χαρακτηριστικά ο Φάτι, ο οποίος χρειάστηκε να υποβληθεί σε τέσσερις χειρουργικές επεμβάσεις για έναν τραυματισμό στο αριστερό του γόνατο τον Νοέμβριο του 2020. Στον αγώνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο έκανε μόλις τη δέκατη εμφάνισή του αυτή τη σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ