Μπαρτσελόνα: Δεν θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου ο Φάτι

Μπαρτσελόνα: Δεν θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου ο Φάτι

Ο Άνσου Φάτι αποφάσισε να μην υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αλλά να ακολουθήσει ειδική αγωγή, προκειμένου να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις του στον δικέφαλο. Πόσο διάστημα αναμένεται να μείνει εκτός δράσης.

Ο Άνσου Φάτι στάθηκε αρκετά άτυχος στον αγώνα απέναντι στην Μπιλμπάο για τους «16» του Copa Del Rey, με τον 18χρονο αστέρι της Μπαρτσελόνα να περνά εκτός αγωνιστικού χώρου, μη μπορώντας να κρατήσει τα δάκρυα του.

Το τελευταίο διάστημα ο Φάτι βρισκόταν σε ανοιχτή γραμμή με τους «μπλαουγκράνα» για να αποφασίσουν από κοινού αν ο νεαρός εξτρέμ θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να αποκαταστηθεί η ζημιά στο δικέφαλο του, η θα ακολουθήσει ειδική αγωγή.

Τελικά οι δύο πλευρές επέλεξαν την δεύτερη επιλογή, με την Μπαρτσελόνα να ανακοινώνει και επίσημα πως ο Φάτι δεν θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, αλλά θα ακολουθήσει ειδική αγωγή.

Έτσι το μεγάλο αστέρι των Καταλανών θα ακολουθήσει ειδική φαρμακευτική αγωγή, με το διάστημα απουσίας του, από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μπαρτσελόνα να αναμένεται στις 6-8 εβδομάδες.

Φέτος ο Φάτι είχε 10 συμμετοχές, 5 γκολ και 1 ασίστ απουσιάζοντας από το μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν λόγω τραυματισμών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ